ΑρχικήinetΝέο success story από τη Microsoft

Νέο success story από τη Microsoft

Τα Windows 10 θα γίνουν σύντομα το νούμερο ένα λειτουργικό σύστημα σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με την Microsoft που αναφέρει ότι το νέο της σύστημα τείνει να γίνει η πιο επιτυχημένη έκδοση των Windows ποτέ (ever).Microsoft Story Success

Η δωρεάν προσφορά αναβάθμισης στους χρήστες με Windows 7 και 8,1 αλλά και η επιθετική πολιτική της Microsoft έπαιξαν σίγουρα καθοριστικό ρόλο στη γρήγορη υιοθέτηση του Windows 10 από κοινό.

Η Microsoft αποκάλυψε χθες ότι το νέο λειτουργικό σύστημα τρέχει σε 350 εκατομμύρια συσκευές περίπου σε όλο τον κόσμο και ότι το Windows 10 έχει καταγράψει μέχρι στιγμής την καλύτερη βαθμολογία για την ικανοποίηση πελατών.

Φυσικά η εταιρεία μετράει την ικανοποίηση πελατών από αυτούς που έχουν εγκαταστήσει ήδη το λειτουργικό σύστημα. Τι γίνεται όμως με όλους αυτούς που προσπαθούν να μπλοκάρουν την αναβάθμιση από Windows 7 και 8.1;

“Θα ήθελα να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ σε κάθε έναν από εσάς που έχει αναβαθμίσει σε Windows 10. Πάνω από 350 εκατομμύρια συσκευές που τρέχουν τα Windows 10, και η ικανοποίηση του πελάτη να είναι μεγαλύτερη από οποιαδήποτε προηγούμενη έκδοση των Windows. Η αφοσίωση των πελατών μας είναι επίσης απίστευτη με περισσότερες από 135 δισεκατομμύρια ώρες χρήσης στα Windows 10 από το λανσάρισμα,” δήλωσε ο Yusuf Mehdi, Corporate Vice President, των Windows.

“Είμαστε ευχαριστημένοι που τόσοι πολλοί από σας να είναι πιο παραγωγικοί και διασκεδάζουν περισσότερο με τα Windows 10. Η γνώμη σας είναι ένα βασικό στοιχείο στο σχεδιασμό του Anniversary Update.”

Σύμφωνα με στοιχεία τρίτων, το Windows 10 είναι το δεύτερο πιο χρησιμοποιούμενο λειτουργικό στον κόσμο, με ένα μερίδιο αγοράς που φτάνει όλο και πιο κοντά στο 20 τοις εκατό.
Το Windows 7 συνεχίζει να κρατάει την πρώτη θέση με περίπου ένα 50 τοις εκατό του μεριδίου της αγοράς.

Να υπενθυμίσουμε ότι στόχος της Microsoft είναι να φέρει τα Windows 10 σε 1 δισεκατομμύριο συσκευές μέχρι το 2017. Ο στόχος της εταιρείας φαίνεται πολύ φιλόδοξος καθώς προς το παρόν υπάρχουν πάρα πολλές επιχειρήσεις που δεν τολμούν να πάνε σε νέο λειτουργικό σύστημα.
Εξάλλου το 50% του μεριδίου της αγοράς που κρατάει ακόμα το Windows 7, αν και η προσφορά της δωρεάν αναβάθμισης λήγει στις 29 Ιουλίου κάτι σημαίνει.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS