ΑρχικήReviewsASUS ZenFone 3 Deluxe με Snapdragon 821 τον πιο ισχυρό της αγοράς

ASUS ZenFone 3 Deluxe με Snapdragon 821 τον πιο ισχυρό της αγοράς

Η ASUS αποκάλυψε το επόμενο smartphone της, που είναι γεμάτο με top-end χαρακτηριστικά: το ZenFone 3 Deluxe.

Το ASUS ZenFone 3 Deluxe είναι η πρώτη συσκευή στον κόσμο που θα φοράει τον επεξεργαστή Snapdragon 821, ο οποίος αποτελεί τη συνέχεια του πανίσχυρου 820 που τροφοδοτεί τηλέφωνα όπως το Samsung Galaxy S7, το Xiaomi Mi 5 και το HTC 10. asus

Το νέο chip του ASUS ZenFone 3 Deluxe υπόσχεται μια αύξηση στην απόδοση της τάξης του 10 τοις εκατό σε απόδοση σε σχέση με τον προκάτοχό του και μια μέγιστη ταχύτητα χρονισμού στα 2,4 GHz για τον quad-core επεξεργαστή της.

Επίσης η επερχόμενη συσκευή φέρει Adreno 530 GPU, μέχρι και 6GB DDR4 RAM αλλά και μέχρι 256GB χώρου εσωτερικής αποθήκευσης. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά θα είναι διαθέσιμα στo top μοντέλο, αλλά θα υπάρχουν άλλα δύο τα οποία θα Snapdragon 820 chip με 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, ή 4GB RAM με 32GB.

Όλα τα παραπάνω έρχονται σε ένα μεταλλικό πλαίσιο με μια οθόνη 5,7 1080p που θα προστατεύεται από Gorilla Glass 4. Υπάρχει μια κάμερα των 23-megapixel στο πίσω μέρος με οπτική σταθεροποίηση εικόνας. ASUS ZenFone 3 Deluxe

Η συσκευή διαθέτει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων και μια μπαταρία των 3,000mAh με τεχνολογία Quick Charge 3,0. ΟΙ χρόνοι φόρτισης; Φτάνει στο 60 τοις εκατό σε μόλις 39 λεπτά.

Η τιμή του ZenFone 3 Deluxe ξεκινά από τα 500 δολάρια για το μοντέλο των 4GB και φτάνει τα 780 για το μοντέλο με το chip Snapdragon 821. Η σειρά θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Ταϊβάν και το Χονγκ Κονγκ, τον Αύγουστο, αλλά θα περιμένουμε για αργότερα, εντός του έτους για την top-end παραλλαγή.

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το πότε θα δούμε τη συσκευή στην Ευρώπη.

Δείτε παραπάνω από την επίσημη ιστοσελίδα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS