ΑρχικήsecurityAlert! Σύλληψη του ιδιοκτήτη του KickassTorrents με βοήθεια της Apple!

Alert! Σύλληψη του ιδιοκτήτη του KickassTorrents με βοήθεια της Apple!

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του KickassTorrents, της μεγαλύτερης ιστοσελίδας torrent στον κόσμο. Ο 30-χρονος Ουκρανός συνελήφθη στην Πολωνία σήμερα και κατηγορείται με παραβιάσεις του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων και ξεπλύμα χρήματος. Επιπλέον, ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Σικάγο διέταξε την κατάσχεση των πολλών domains που χρησιμοποιεί το ΚΑΤ.KickassTorrents

Έτσι από σήμερα η ιστοσελίδα δεν φαίνεται να λειτουργεί.

Ο 30χρονος από την Ουκρανία, μετά την σύλληψη του στην Πολωνία, αναμένεται να εκδοθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες που έχουν ζητήσει την έκδοσή του.

Στη μήνυση που κατατέθηκε στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ στο Σικάγο, ο ιδιοκτήτης χρεώνεται για συνωμοσία με στόχο τη διάπραξη παράβασης του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων, συνωμοσία για ξέπλυμα χρήματος, καθώς και δύο επιπλέον κατηγορίες για παραβιάσεις άλλης παραγράφου του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Η καταγγελία αποκαλύπτει επίσης ότι οι ομοσπονδιακοί προσέγγισαν το site σαν διαφημιστές, και αποκάλυψαν έναν τραπεζικό λογαριασμό που συνδέεται με το site.katcomplaint

Δείχνει επίσης ότι η Apple παρέδωσε προσωπικά στοιχεία του Vaulin διασταυρωμένα με μια διεύθυνση IP που χρησιμοποίησε για μια συναλλαγή μέσω του iTunes με την διεύθυνση IP που χρησιμοποίησε για να συνδεθεί σε λογαριασμό ΚΑΤ και στο Facebook.

Εκτός από τη σύλληψη στην Πολωνία, το δικαστήριο δέχθηκε διέταξε και την ενός τραπεζικού λογαριασμού που σχετίζεται με το KickassTorrents, καθώς και αρκετά από τα domain names του site.

Πληροφορίες και εικόνα από το TorrentFreak

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS