ΑρχικήUpdatesSnapdragon 800 και 801; ξεχάστε το Android 7.0 Nougat

Snapdragon 800 και 801; ξεχάστε το Android 7.0 Nougat

Η Google κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες την σταθερή έκδοση του Android 7.0 Nougat. Το νέο λειτουργικό διατίθεται προς το παρόν μόνο για λίγα smartphones Nexus. Έτσι υπάρχουν πάρα πολλοί απογοητευμένοι που ανακάλυψαν ότι μερικές συσκευές Nexus 5 και Nexus 7 δεν ήταν σε θέση να λάβουν τη νέα έκδοση.

Γιατί;

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον leakster LabTooFeR πολλά smartphones που κυκλοφόρησαν το 2014 και νωρίτερα, δεν θα μπορούν να αναβαθμίσουν σε Android 7.0 Nougat λόγω της Qualcomm. Προφανώς, η κατασκευάστρια εταιρεία επεξεργαστών δεν θα κυκλοφορήσει ενημερώσεις για τους Snapdragon 800 και 801.snapdragon 800 Android 7.0 Nougat

Οι συσκευές που χρησιμοποιούν αυτούς τους επεξεργαστές έχουν κυκλοφορήσει το 2014. Το Nexus 5 για παράδειγμα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 800 και αυτό θα μπορούσε να είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έχει συμπεριληφθεί στη λίστα των Nexus smartphones που μπορούν να ενημερώσουν στο τελευταίο OS της Google.

Αν οι φήμες είναι αλήθεια, τότε και πολλά άλλα smartphones δεν θα μπορούν να πάρουν την ενημέρωση, όχι μόνο το Nexus 5. Μερικά από αυτά τα smartphones είναι το HTC One Μ8, το Sony Xperia Ζ3, το Samsung Galaxy S5, το Samsung Galaxy Note 3 και το LG G3. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι επεξεργαστές Snapdragon 800 και 801 ήταν πολύ δημοφιλείς, η λίστα θα μπορούσε να περιλαμβάνει ακόμη περισσότερα smartphones.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι πολλές από αυτές τις συσκευές έχουν ξεπεράσει την περίοδο υποστήριξής τους και έτσι δεν θα έχουν προτεραιότητα για ενημέρωση σε μια νέα έκδοση λειτουργικού συστήματος.

Παρόλα αυτά, πολλά από αυτά τα smartphones είναι σε θέση να δουλέψουν με το νέο Android 7.0 Nougat, συμπεριλαμβανομένου και του Nexus 5 και 7.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS