ΑρχικήinetΤα Nexus μετονομάζονται σε Pixel και Pixel XL

Τα Nexus μετονομάζονται σε Pixel και Pixel XL

Η Google θα μπορούσε να αντικαταστήσει το brand name ρης σειράς Nexus smartphone με το όνομα Pixel και Pixel XL, αναφέρει το Android Police, μετά από φήμες που εμφανίστηκαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και αναφέρουν ότι η Google θα αφήσει την ονομασία Νexus.

Τα smartphones Pixel και Pixel XL πιστεύεται ότι θα κατασκευάζονται από την HTC και ότι η HTC δεν θα έχει το branding στις συσκευές. Λεπτομέρειες για το Pixel και Pixel XL είχαν διαρρεύσει νωρίτερα αλλά με τα κωδικά ονόματα Sailfish και Marlin.nexus

Και οι δύο συσκευές θα μπορούσε να παρουσιαστούν σε μια εκδήλωση της Google στις 4 Οκτωβρίου, μαζί με το DayDream VR και ένα ανταγωνιστή του Amazon Echo.

Το Sailfish ή Pixel, πιστεύεται ότι είναι μια συσκευή 5-ιντσών με στρογγυλεμένη σχεδίαση. Το Marlin, ή Pixel XL, πιστεύεται ότι είναι μια συσκευή 5,5 ιντσών. Εσωτερικά, οι συσκευές θα φέρουν quad-core επεξεργαστές Qualcomm, 4GB RAM, και κάμερες στα 12-megapixel. Το Pixel XL θα έχει μια μεγαλύτερη μπαταρία.

Το Pixel και Pixel XL αναμένεται να έρθουν μαζί με την ανακοίνωση του Android 7.1, προσθέτοντας υποστήριξη VR για την πλατφόρμα του DayDream. Η Google εν τω μεταξύ δεν έχει αναφέρει τίποτα ακόμη.

Έτσι δεν είναι σαφές εάν η Google αφήσει εντελώς το brand name Nexus.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS