ΑρχικήinetΕνημέρωση της Microsoft αφαιρεί εντελώς το Get Windows 10

Ενημέρωση της Microsoft αφαιρεί εντελώς το Get Windows 10

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα ενημερωμένη έκδοση για συστήματα που τρέχουν με Windows 7 και 8.1 που αφαιρεί οριστικά την εφαρμογή Get Windows 10.

Η εφαρμογή και ο τρόπος που λειτουργούσε είχε επικριθεί από πάρα πολλούς, καθώς αν και στόχος της ήταν να βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους να αναβαθμίσουν το λειτουργικό τους σύστημα, ουσιαστικά λειτουργούσε ανεξέλεγκτα προωθώντας πολύ επιθετικά το Windows 10.Get Windows 10

Έτσι έχουμε ακούσει ότι το Get Windows 10 εμπλέκεται συχνά σε αυτό που η Microsoft αναφέρει σαν “τυχαίες αναβαθμίσεις,” και περιγράφει ένα μεγάλο αριθμό χρηστών που αναβάθμισαν τα συστήματά τους χωρίς να το επιθυμούν.

Η περίοδος δωρεάν αναβάθμισης έληξε στις 29 Ιουλίου του 2016, και η εφαρμογή δεν χρειάζεται πια στα λειτουργικά Windows 7 και 8.1. Έτσι ώστε η Microsoft κυκλοφόρησε την ενημέρωση KB3184143 που την αφαιρεί εντελώς από το σύστημα.

Αν χρησιμοποιούσατε κάποιο λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για να εμποδίσει το Get Windows 10 να αναβαθμίσει σε Windows 10, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε και να εγκαταστήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση.

Το Get Windοws 10 θα φύγει εντελώς από τον υπολογιστή σας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS