ΑρχικήinetLinkedIn Learning: LinkedIn γιατί αγόρασε το Lynda.com;

LinkedIn Learning: LinkedIn γιατί αγόρασε το Lynda.com;

LinkedIn Learning: Το LinkedIn μόλις διέθεσε online ένα προϊόν προσανατολισμένο στο κοινωνικό δίκτυο των επαγγελματιών που ελπίζει ότι θα επισπεύσει το όραμά του για τη δημιουργία μιας κοινότητας “οικονομικών ευκαιριών για κάθε μέλος του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού.”

Η εταιρεία διέθεσε την Πέμπτη το LinkedIn Learning, την ενσωμάτωση της υπηρεσίας με την εξαγορά της Lynda.com.

Τον περασμένο Απρίλιο, το LinkedIn αγόρασε για 1,5 δις δολάρια το Lynda.com, αλλά για περισσότερο από ένα χρόνο, το διαδικτυακό tutorial site παρέμεινε σαν αυτόνομη οντότητα. LinkedIn Learning

Ωστόσο, αυτό μάλλον δεν θα αλλάξει με το λανσάρισμα του LinkedIn Learning. Για να είμαστε σαφείς: Τίποτα δεν αλλάξει με το Lynda.com. Σύμφωνα με εκπροσώπους της εταιρείας το Lynda.com θα παραμείνει στο διαδίκτυο για ένα διάστημα. Τι LinkedIn απλώς χρησιμοποιεί την υπηρεσία της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής εμπλοκής του με τα δεδομένα του. Έτσι ενώ είστε στο επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο, μπορείτε να μάθετε νέες δεξιότητες με βάση το πλαίσιο των θέσεων εργασίας που θέλετε ή σας ενδιαφέρουν.

Όπως και με το Lynda.com, το LinkedIn Learning  υποστηρίζει διάφορες ενότητες μαθημάτων, τα οποία είναι προσανατολισμένα για να σας βοηθήσουν να βρείτε την δουλειά που θέλετε.

Η υπηρεσία θα σας εμφανίζει και τα σύνολο των ανθρώπων που έχουν παρακολουθήσει το μάθημα, τίτλους θέσεων εργασίας, καθώς και άλλες δεξιότητες για να είστε καλύτερα ενημερωμένοι για το τι είναι τα επόμενα βήματα είναι μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης σας.

Στόχος του LinkedIn Learning είναι η ενημέρωση σας για νέες δεξιότητες, για να προωθήσετε την καριέρα σας, είτε στον ίδιο οργανισμό ή σε κάποια άλλη επιχείρηση.

Σύμφωνα με την εταιρεία, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να μάθετε για τη δουλειά που σας ενδιαφέρει, και αντί να ξοδεύετε χρόνια και τα χρήματα στο κολέγιο (?!), το In Learning θα σας βοηθήσει να πετύχετε.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS