ΑρχικήinetSecNews – iGuru ένα συν ένα ίσον ένα

SecNews – iGuru ένα συν ένα ίσον ένα

Αγαπητοί αναγνώστες & φίλοι, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε μια ιδέα που μας έχει καρφωθεί εδώ και αρκετό καιρό: Την συγχώνευση δύο τεχνολογικών blogs που ασχολούνται με την ασφάλεια και κατά καιρούς συνεργάζονται έτσι και αλλιώς: Φυσικά μιλάμε για τα SecNews.gr και iGuru.gr.

Στόχος της αποκάλυψης της ιδέας πριν την ουσιαστική υλοποίηση της είναι η συλλογή απόψεων για τα πρακτικά θέματα του project ή και τυχών αντιρρήσεις που ίσως εκφραστούν. Θεωρούμε ότι η γνώμη σας μετράει καθώς θα είστε ο τελικός αποδέκτης κάθε κίνησης των διαχειριστών, και ας μην ξεχνάμε ότι εσείς μας στηρίζετε τόσα χρόνια.secnrws

Πριν, ωστόσο ακούσουμε τα δικά σας τα σχόλια και παρατηρήσεις θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τους λόγους που μας οδήγησαν σε αυτή την ιδέα.

Συγκεκριμένα, καθώς είμαστε τα δύο μοναδικά site στην Ελλάδα που ασχολούνται με τον τομέα της ασφάλειας, θεωρήσαμε καλό να συνεργαστούμε, αρχικά για να βελτιωθεί η δουλειά μας και να σας ενημερώνουμε ακόμη πιο έγκυρα και έγκαιρα για νέα που αφορούν εσάς και την ασφάλειάς σας. Αυτό συνεπάγει και την δραστηριότητά μας στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα, η οποία θα αυξηθεί ώστε να καλύπτουμε σχετικές σας απορίες με μεγαλύτερη αμεσότητα.

EthiHak secnews SecNews - iGuru

Επιπλέον, καθώς θα μεγαλώσει η συγγραφική ομάδα θα μπορείτε να επισκέπτεστε ένα και μόνο site για την ενημέρωσή σας, μιας και ο αριθμός των καθημερινών μας άρθρων θα αυξηθεί εμφανώς και θα είναι ποικίλου περιεχομένου.

Ακόμη, μπορείτε να δείτε αυτήν την συνεργασία ως μια πολύ καλή ευκαιρία για να αναπτυχθεί ο κλάδος της ασφάλειας και στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει περισσότερα events και περισσότερες εκδηλώσεις με ομιλητές που σχετίζονται με τον τομέα της ασφάλειας, περισσότερα live hacking σενάρια και φυσικά απόκτηση περισσότερων γνώσεων σχετικά με το αντικείμενο για όλους εσάς. Μην ξεχνάτε ότι εσείς είστε η κινητήρια δύναμή μας και ότι χωρίς τη δική σας στήριξη δεν θα είχαμε καταφέρει τα ίδια έως τώρα!

iguru-logo SecNews - iGuru

Τέλος, επειδή μας η άποψή σας μετράει για μας, δείτε αυτό το άρθρο σαν μια ευκαιρία για να ακουστείτε και να μοιραστείτε τη γνώμη σας και με άλλους αναγνώστες στην περιοχή των σχολίων. Μέσα από την συζήτηση γινόμαστε καλύτεροι και μπορούμε και εμείς με τη σειρά μας να βελτιώσουμε – διορθώσουμε κάποια κομμάτια στα οποία ενδεχομένως να εστιάσουν οι ενδοιασμοί σας γι’ αυτή μας τη συνεργασία. Αναμένουμε…

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS