ΑρχικήinetSamsung σταματήστε την χρήση των Galaxy Note 7

Samsung σταματήστε την χρήση των Galaxy Note 7

Οι ιδιοκτήτες συσκευών Samsung ζουν μεγάλες στιγμές! Άλλη μια μαζική περίπτωση déjà vu: Η εταιρεία σταματάει τις πωλήσεις του Galaxy Note 7 (και πάλι) μετά τις πρόσφατες αναφορές για εκρήξεις στα κινητά αντικατάστασης. Ναι αυτά που υποτίθεται ότι είναι πιο ασφαλή.

Παρακάτω η τελευταία δήλωσε της εταιρείας: Galaxy Note 7

Η Samsung θα ζητήσει από όλους τους παγκόσμιους εταίρους να σταματήσουν τις πωλήσεις και τις ανταλλαγές του Galaxy Note 7 ενώ διενεργείται η έρευνα.

Δουλεύουμε με τους αρμόδιους ρυθμιστικούς φορείς για να διερευνήσουμε τις πρόσφατες αναφερθείσες περιπτώσεις που αφορούν το Galaxy Nοte 7. Επειδή η ασφάλεια των καταναλωτών παραμένει η πρώτη μας προτεραιότητα, η Samsung θα ζητήσει από όλους τους παρόχους και τους συνεργάτες λιανικής σε παγκόσμιο επίπεδο να σταματήσουν τις πωλήσεις και τις ανταλλαγές του Galaxy Nοte 7 ενώ η έρευνα λαμβάνει χώρα.

Οι καταναλωτές είτε με ένα πρωτότυπο Galaxy Note 7 ή με την αντικατάσταση της συσκευής θα πρέπει να την απενεργοποιήσουν και να σταματήσουν τη χρήση της.

Αν δεν το καταλάβατε: αν είστε ιδιοκτήτης της συσκευής, σταματήστε να τη χρησιμοποιείτε τώρα.

Η Samsung φυσικά για να επιβιώσει σαν εταιρεία θα πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά για να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Φήμες βέβαια αναφέρουν ότι η εταιρεία προσπαθεί για την κυκλοφορία του S8 – το συντομότερο τον Φεβρουάριο, προκειμένου να αντισταθμίσει την καταστροφή με το Note 7.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS