ΑρχικήbusinessΗ Microsoft επανασχεδιάζει το Paint app της ως ένα Windows 10 app

Η Microsoft επανασχεδιάζει το Paint app της ως ένα Windows 10 app

ms_paint-app

Παρακολουθήστε: η Microsoft επανασχεδίασε το app Ζωγραφικής για τα Windows 10

Η Microsoft φέρεται να εργάζεται πάνω σε μια νέα έκδοση του διάσημου Paint app της, έχοντας στο μυαλό της την νέα έκδοση των Windows 10. Είναι πιθανό ότι θα είναι ένα Store app.

Ο WalkingCat, ένας χρήστης του Twitter, ανακάλυψε ένα βίντεο όπου περιγράφεται η νέα εφαρμογή, το οποίο  δηλώνει ότι το επερχόμενο Paint app είναι χτισμένο σε UWP και πρόκειται να βελτιστοποιηθεί για να είναι συμβατό με την αφή και την είσοδο στυλό. Ενώ η νέα “Προεπισκόπηση της εφαρμογής Paint”  περιλαμβάνει όλα τα συνηθισμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα σχεδίασης της Ζωγραφικής, τώρα περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη για 3D, κάτι που αποτελεί μια ιδανική προσθήκη για HoloLens.

Με αυτή τη νέα εφαρμογή, οι χρήστες της προεπισκόπησης Paint θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν 3D περιεχόμενο απίστευτα εύκολα. Για να βοηθήσει τους καλλιτέχνες να δημιουργήσουν αντικείμενα και πινέλα, η Microsoft έχει συμπεριλάβει μια σειρά από δείκτες και εργαλεία τέχνης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα για τη δημιουργία 3D αντικειμένων στην εφαρμογή. Επίσης, έχει το χαρακτηριστικό Community Integration, που σας επιτρέπει να εισάγετε εικόνες και 3D αντικείμενα στη ζωγραφιά σας, που δημιουργήθηκαν από άλλους  χωρίς να φύγετε από το app. Περιλαμβάνει μια διεπαφή που αναμιγνύει αυτοκόλλητα, εικόνες 2D, 3D μοντέλα και σχολιασμούς.

Η εφαρμογή είναι πιθανό να κυκλοφορήσει ως Universal Windows App. Αυτή η νέα εφαρμογή, η οποία απευθύνεται σε καλλιτέχνες και επαγγελματίες, είναι πιθανό να ανακοινωθεί τον προσεχή Οκτώβριο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS