ΑρχικήHow ToΨάξτε στις YouTube συνδρομές σαν επαγγελματίας!

Ψάξτε στις YouTube συνδρομές σαν επαγγελματίας!

Οι YouTube συνδρομές καθιστούν πραγματικά εύκολο το να συμβαδίσετε με τα αγαπημένα σας κανάλια στο αγαπημένο video site. Οι ειδοποιήσεις φροντίζουν να μην χάσετε ποτέ κάποιο βίντεο, αλλά η διαδικασία του να ψάξετε κάποιο από τα παλαιότερα βίντεό σας μπορεί να είναι αρκετά κουραστική, αν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο. Δεδομένου ότι το YouTube δεν προσφέρει στους χρήστες έναν τρόπο για να αναζητήσουν συνδρομές, αλλά τους επιτρέπει να κάνουν αναζήτηση σε ολόκληρο το site, σήμερα θα σας προτείνουμε μια εύχρηστη λύση για να γίνεται ευκολότερα η δουλειά σας.

Ψάξτε στις YouTube συνδρομές σαν επαγγελματίας!

Για να αναζητήσετε τις YouTube συνδρομές σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα RSS feed και έναν RSS reader που έχει λειτουργία αναζήτησης. Για να βρείτε το RSS feed σας, μεταβείτε στην Manage Subscriptions σελίδα (κάντε κλικ εδώ ή στην Subscriptions επικεφαλίδα με κόκκινο χρώμα στην αριστερή μπάρα).

manage-subscriptions-page

Μόλις φτάσετε στην εν λόγω σελίδα, κατεβείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στην επιλογή Export Subscriptions.

export-subscriptions

Αυτό θα σώσει όλες τις YouTube συνδρομές σας σε ένα XML αρχείο, το οποίο μπορείτε να εισαγάγετε σε έναν RSS reader με δυνατότητα αναζήτησης. Ένας RSS reader που προσφέρει αυτή τη δυνατότητα δωρεάν είναι ο InoReader, ένα γρήγορο και λειτουργικό RSS πρόγραμμα ανάγνωσης που πραγματικά μπορεί να συναγωνιστεί το Feedly.

Για να εισαγάγετε ένα RSS feed στο InoReader, μεταβείτε στο Preferences –> Import/Export –> OPML Import. Κάντε κλικ στην επιλογή Choose File, μεταβείτε εκεί όπου αποθηκεύσατε το RSS αρχείο εξαγωγής και πατήστε το κουμπί Import. Καθώς εισάγετε τα feeds σας, θα είστε σε θέση να τα μεταφέρετε στον υπάρχων ή σε ένα νέο φάκελο. Ένα εύχρηστο χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει γρήγορα και εύκολα να κρατήσει τα feeds σας οργανωμένα.

Το InoReader προσφέρει μια ποικιλία από επιλογές προβολής, αλλά το Card View είναι πραγματικά εντυπωσιακό με τα βίντεο, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω:

card-view

Αν χρησιμοποιείτε το InoReader απλώς ως μια λειτουργία αναζήτησης για τις YouTube συνδρομές σας, μπορείτε να εισάγετε τους όρους αναζήτησης και να επιλέξετε Articles in my subscriptions για να περιορίσετε τα αποτελέσματα σε άρθρα ή βίντεο από ιστοσελίδες ή κανάλια που έχετε εγγραφεί.

Αν ήδη χρησιμοποιείτε το InoReader ως RSS reader, η χρήση αυτής της μεθόδου σημαίνει ότι τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας θα περιλαμβάνουν στοιχεία και από άλλους φακέλους, όχι μόνο τις YouTube συνδρομές σας. Για να το διορθώσετε, κατά τη διεξαγωγή της αναζήτησής σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε ανοίξει το φάκελο που περιέχει τις YouTube συνδρομές σας και να επιλέξει Articles in current section.

articles-in-current-section

Αν χρησιμοποιείτε ήδη το Feedly και έχετε την πληρωτή αναβάθμιση που έρχεται μαζί με τη λειτουργία αναζήτησης, μπορείτε να εισαγάγετε τις YouTube συνδρομές σας και στη συνέχεια, να εκτελέσετε αναζητήσεις μέσα στους RSS φακέλους σας, περιορίζοντας την αναζήτηση σε συγκεκριμένες συλλογές ή ετικέτες (tags).

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS