ΑρχικήHow ToΔεν θα ξανά χάσετε ποτέ σημαντικά emails, μ' αυτούς τους δύο τρόπους!

Δεν θα ξανά χάσετε ποτέ σημαντικά emails, μ’ αυτούς τους δύο τρόπους!

Η οργάνωση των email σας μπορεί να είναι μια κουραστική και χρονοβόρα διαδικασία, αλλά είναι συχνά απαραίτητη για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα παραλείψετε να δείτε τα emails εκείνα που πρέπει. Αντί να ψάχνετε εν μέσω newsletters, junk mail και πολλών άλλων, υπάρχουν δύο τρόποι για να βελτιώσετε τα εισερχόμενα email σας.

alto

  1. Alto

Η νέα υπηρεσία Alto είναι πιθανόν ένας από τους ευκολότερους και μοντέρνους τρόπους ώστε να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε κανένα email. Είναι διαθέσιμη ως iOS και Android app, καθώς είναι και προσιτή μέσω ενός web interface σε οποιονδήποτε browser. Ακόμη, η Alto οργανώνει αυτόματα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ομάδες που ονομάζονται Stacks.

Η Alto μοιάζει λίγο με την προβολή σε καρτέλες του Gmail. συγκεκριμένα, ενώ το Gmail χωρίζει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε τέσσερις πρακτικές στήλες – Primary, Social, Promotions και Updates – η Alto το προχωράει κι ένα βήμα παραπέρα. Τα Stacks της Alto περιλαμβάνουν την ομαδοποίηση των μηνυμάτων με βάση τα αρχεία, τις φωτογραφίες, τα ψώνια, τα ταξίδια, τη χρηματοδότηση και πολλά άλλα.

Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε πρόσθετα Stacks, όπως θα κάνατε λίγο πολύ με τα φίλτρα του κάθε παρόχου email. Τα κριτήρια για τη δημιουργία των Stacks περιλαμβάνουν τον αποστολέα, τον παραλήπτη και τις λέξεις-κλειδιά. Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε να περιλαμβάνονται μηνύματα με φωτογραφίες, αρχεία ή απλά μηνύματα.

  1. Φίλτρα, Ετικέτες και Whitelist

Αν, βέβαια, προτιμάτε να μην δώσετε πρόσβαση, στην Alto, για τον email λογαριασμό σας ή πιστεύετε ότι το αυτοματοποιημένο σύστημά της δεν πληροί τις προδιαγραφές σας, μπορείτε να ακολουθήσετε την μεγαλύτερη και πολύ πιο κουραστική διαδρομή της δημιουργίας φίλτρων που θα οργανώσει όλα τα μηνύματά σας σε φακέλους ή στην περίπτωση του Gmail, σε ετικέτες.

gmail-filters

Αν έχετε εγγραφεί για να λαμβάνετε πολλά newsletters ή mailing lists, αυτό πρόκειται να είναι μια εξαιρετικά χρονοβόρα διαδικασία. Τα φίλτρα είναι ένα τυποποιημένο χαρακτηριστικό σχεδόν σε κάθε πάροχο email συμπεριλαμβανομένων των Gmail, Outlook, και Yahoo.

Τα φίλτρα μπορούν να δημιουργηθούν με βάση τον αποστολέα, τον παραλήπτη, τις λέξεις-κλειδιά στο θέμα ή στο σώμα κειμένου και την συμπερίληψη των συνημμένων. Κατά τη δημιουργία φίλτρων, μπορείτε να μετακινήσετε αυτόματα ορισμένα μηνύματα σε συγκεκριμένους φακέλους. Αν υπάρχουν συγκεκριμένοι αποστολείς, λέξεις-κλειδιά ή συνημμένα που δεν θέλετε να χάσετε, μπορείτε να επιλέξετε να επισημάνετε αυτόματα αυτά τα μηνύματα, έτσι ώστε να γνωρίζετε πού πρέπει να πάτε για βρείτε τα πιο σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Εκτός από τη δημιουργία φίλτρων, μπορείτε επίσης να βάλετε στη whitelist ορισμένους αποστολείς ή και λίστες για να βεβαιωθείτε ότι τα email τους δεν θα καταλήγουν στα junk σας.

Script>Alert
Script>Alerthttps://www.secnews.gr
We are all Edward Snowden.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS