ΑρχικήgiveawayΗ Panasonic επιδεικνύει τη νέα "αόρατη” τηλεόρασή της!

Η Panasonic επιδεικνύει τη νέα “αόρατη” τηλεόρασή της!

Panasonic-tv-side-by-side

Πάνω που οι άνθρωποι άρχισαν να ισχυρίζονται ότι με την άφιξη των 4K οθονών, δεν θα υπάρξει κάποια άλλη εξέχουσα πρόοδος στον τομέα της τηλεόρασης, μεγάλοι παίκτες όπως η Samsung, η Panasonic και η LG, άρχισαν τα πειράματα με πρωτοποριακές τεχνολογίες όπως αναδιπλούμενες και διαφανείς οθόνες!

Νωρίτερα φέτος στην έκθεση CES, η Panasonic παρουσίασε τη φουτουριστική τηλεόρασή της που μετατρέπεται σε διαφανές γυαλί όταν απενεργοποιείται. Μία παρόμοια τεχνολογία είχε επιδείξει και η Samsung στο εκθεσιακό κέντρο του Χονγκ Κονγκ. Την περασμένη εβδομάδα η εταιρεία έδειξε μια βελτιωμένη έκδοση των παλαιότερων αόρατων τηλεοράσεων της στο Combined Exhibition of Advanced Technologies στην Ιαπωνία.

Οι μηχανικοί της Panasonic έχουν εργαστεί σκληρά για να βεβαιωθούν ότι η νεότερη οθόνη φαίνεται τόσο καλή όσο και οι περισσότερες τηλεοράσεις της αγοράς. Ενώ η προηγούμενη οθόνη ήταν LED, η νέα οθόνη έχει αναβαθμιστεί σε OLED. Αυτό θα σας αφήσει να δείτε σαφέστερες και φωτεινότερες εικόνες ακόμα και σε ένα φωτεινό φόντο.

Αυτή η οθόνη είναι κατασκευασμένη από ένα λεπτό πλέγμα ενσωματωμένο σε ένα γυάλινο πάνελ. Μπορείτε ακόμα και να σύρετε το πάνελ, ακριβώς όπως ένα συρόμενο πίνακα. Οι OLED οθόνες έχουν μια λεπτή στρώση πλαστικού ανάμεσα σε δύο ηλεκτρόδια πάνω από μία γυάλινη πλάκα. Έτσι, όταν δεν υπάρχει ηλεκτρικό σήμα, η οθόνη φαίνεται διαφανής.

Αυτή η φουτουριστική τεχνολογία είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας sci-fi που έχει μετατραπεί σε πραγματικότητα. Παρόμοιες διαφανείς οθόνες υπήρξαν σε ταινίες όπως οι Avengers και Minority Report.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της εταιρείας, οι καταναλωτές θα πρέπει να περιμένουν για άλλα 3 χρόνια πριν να είναι σε θέση να αγοράσουν αυτή την αόρατη τηλεόραση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS