ΑρχικήinetMAG-LEV Audio: Έρχεται το πρώτο ιπτάμενο πικάπ

MAG-LEV Audio: Έρχεται το πρώτο ιπτάμενο πικάπ

Οι πωλήσεις του βινύλιου έχουν αρχίσει να αποκτούν ξανά υψηλά νούμερα στην μουσική αγορά με αποτέλεσμα την εμφάνιση νέων μοντέλων πικάπ. Η εταιρεία MAG-LEV Audio έχει σκοπό να συνδυάσει την κομψότητα των πικαπ με την τεχνολογία των μαγνητών προσφέροντας για πρώτη φορά ένα μηχάνημα όπου το πλατώ θα αιωρείται στο αέρα.

MAG-LEV Audio

Η MAG-LEV Audio έχει στα σχέδια της να κατασκευάσει ένα πικάπ όπου το πλατώ με την βοήθεια μαγνητών κυριολεκτικά θα αιωρείται ενώ ταυτόχρονα θα περιστρέφεται με 33,3 ή 45 στροφές το λεπτό, με αποτέλεσμα να μηδενίσει πλήρως ο οποιοδήποτε κραδασμός από τον μηχανισμό περιστροφής προς την ακίδα της κεφαλής.

Όταν το πικαπ δεν θα είναι σε χρήση τότε θα υψώνονται τέσσερα πόδια και θα στηρίζουν το πλατώ. Το MAG-LEV Audio εμπεριέχει επίσης πολύ σωστά και ένα σύστημα αδιάλειπτης παροχής ενέργειας το οποίο είναι ικανό να απομακρύνει την βελόνα και να σηκώσει τα πόδια σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Όσο αναφορά την κεφαλή χρησιμοποιεί μία Ortofon OM 5E και ένα Pro-Ject 8.6 βραχίονα.

Η πρώτο εναέριο πικάπ παρόλο που είναι καταπληκτικό σαν ιδέα, είναι επίσης και το πρώτο προϊόν της άσημης εταιρείας MAG-LEV Audio, η οποία προσπαθεί να βρει χρηματοδότηση μέσω του kickstarter, οπότε καλό θα ήταν να περιμένετε πρώτα να κατασκευαστεί και να δοκιμαστεί από αρκετούς έμπειρους χρήστες των μουσικών μηχανημάτων αναπαραγωγής ήχων.

Η τιμή του στο kickstarter ξεκινά στα $780 αν το προπληρώσετε και εκτιμάται ότι θα πάει μέχρι και τα $1390 σε επίπεδο λιανικής. Η εταιρεία ελπίζει να το φέρει στα ράφια των καταστημάτων τον Αύγουστο του 2017.

Δείτε παρακάτω ένα σχετικό διαφημιστικό βίντεο

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS