ΑρχικήgiveawayΈκπληξη! Το Nokia D1c δεν είναι Android Smartphone, αλλά tablet

Έκπληξη! Το Nokia D1c δεν είναι Android Smartphone, αλλά tablet

nokia-22-tablet

Το αναφερθέν Nokia D1c Android 7 smartphone, είναι στην πραγματικότητα ένα Android tablet με οθόνη 13.8 ιντσών

Αυτή η είδηση πρόκειται να δυσαρεστήσει πολλούς οπαδούς της Nokia καθώς και τα άτομα που είχαν αναβάλει την αγορά ενός νέου Android smartphone μέχρι να κυκλοφορήσει η Nokia τα δύο νέα μοντέλα της. Η αναφορά που διέρρευσε επεσήμανε κάποιο Nokia Android 7.0 Nougat, 5,5 ιντσών με επεξεργαστή Snapdragon 430 που θα ονομαζόταν Nokia D1c.

Ωστόσο, μια νέα έκθεση από το GSM Arena λέει ότι το εν λόγω Nokia D1c είναι στην πραγματικότητα ένα tablet 13,8-ιντσών. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με προηγούμενες εκθέσεις σχετικά με το ότι η Nokia ετοιμάζεται να λανσάρει ένα Android smartphone με το ίδιο όνομα. Η τελευταία έκθεση δείχνει ότι η εταιρεία στην πραγματικότητα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα Android tablet με οθόνη 13.8 ιντσών που ονομάζεται Nokia D1c. H έκθεση του GSM Arena αναφέρει ότι το μέγεθος των 13,8 ιντσών της οθόνης λήφθηκε από το GFXBench.

Η έκθεση αναφέρει ότι το Nokia D1c θα έχει οθόνη 13.8 ιντσών με ανάλυση 1080p. Οι υπόλοιπες προδιαγραφές είναι ίδιες, σύμφωνα με εκείνες που εμφανίστηκαν στο AnTuTu App. Το Tablet D1c λέγεται ότι θα τρέχει Android 7.0 Nougat. Φέρεται επίσης να τροφοδοτείται από έναν οκταπύρηνο 1.4GHz – ενδεχομένως Snapdragon 430 -επεξεργαστή και ένα Adreno 505 GPU, σύμφωνα με το PhoneArena. Θα περιλαμβάνει ακόμα 3GB μνήμης RAM και 16GB εσωτερική μνήμη. Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, το Nokia D1c θα έχει μια κάμερα 16-megapixel μπροστά και μια πίσω κάμερα 8 megapixel.

Το GSM Arena λέει ότι το Nokia D1c έχει ξεκινήσει σε άμεσο ανταγωνισμό με το Galaxy View της Samsung με οθόνη 18.4 ιντσών και το XESS της Alcatel.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS