ΑρχικήinetiPhone 7 εκρήγνυται στο πρόσωπο ανθρώπου

iPhone 7 εκρήγνυται στο πρόσωπο ανθρώπου

iPhone-7-explodes-600x360

Ένας άνδρας τραβούσε ένα βίντεο με το νέο iPhone 7 του, αλλά φαίνεται πως το τηλέφωνο είχε διαφορετική γνώμη από εκείνον και εξερράγη προκαλώντας τραυματισμούς στο πρόσωπό του καθώς και στο χέρι του.

Το περιστατικό έχει αναφερθεί στην ίδια την Apple και έχει φτάσει μέχρι την έδρα της.

Η Apple επαναπροσδιόρισε την έννοια της βόμβας, με το λανσάρισμα του νέου μοντέλου της! Πριν από λίγο καιρό, ένα iPhone 7 εξερράγη και τραυμάτισε τους γλουτούς ενός μαθητή που το είχε στην τσέπη του και τώρα ένας άνδρας δέχτηκε ένα σκληρό πλήγμα στο πρόσωπό του.

Η Gizmochina ανέφερε ότι ένας άνδρας τραβούσε βίντεο με το νέο κινητό του, όταν ξαφνικά η συσκευή εξερράγη και τα κομμάτια γυαλιού της οθόνης που έσπασε προκάλεσαν μελανιές στο πρόσωπό του, ενώ το ένα από τα δάχτυλά του στο δεξί του χέρι πρήστηκε.

iphone-7-explodes-3-600x360

Ο άνδρας φρόντισε να κοινοποιήσει το περιστατικό στο Apple care, αλλά από εκεί του είπαν ότι δεν είχαν καμία αρμοδιότητα να εξετάσουν το θέμα. Η καταγγελία διαβιβάστηκε στην έδρα της Apple. Επίσης, είναι ακόμα άγνωστο από που ο άνδρας αγόρασε το συγκεκριμένο κινητό.

Δεν είναι το γεγονός ότι η Apple είναι η μόνη εταιρεία που έχει να αντιμετωπίσει τέτοια θέματα. Ο νομικός της αντίπαλος, η Samsung, έχει επίσης κατασκευάσει μερικές «βόμβες» που ήταν υπεύθυνες για τον τραυματισμό ενός 6χρονου αγοριού και προκάλεσαν απώλεια εσόδων δισεκατομμυρίων δολαρίων για την εταιρεία. Έστειλαν συσκευές αντικατάστασης όμως και εκείνες μετατράπηκαν τελικά σε βόμβες!

Μένει τώρα να δούμε ποια θα είναι τελικά η στάση της Apple στο περιστατικό. Είναι ένα τυχαίο γεγονός ή μήπως ακολουθεί κι αυτή το δρόμο της Samsung;

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS