ΑρχικήinetΣιδηροδρομικός σταθμός της Ινδίας είναι η πρωτεύουσα του Pornhub

Σιδηροδρομικός σταθμός της Ινδίας είναι η πρωτεύουσα του Pornhub

29587837-Pornhub

Το δωρεάν 1GB Wi-Fi της Google χρησιμοποιείται για να σερφάρουν στο Pornhub στον σιδηροδρομικό σταθμό Πάτνα της Ινδίας

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ινδία κατατάσσεται στην τρίτη θέση μεταξύ των εθνών που παρακολουθούν περισσότερο πορνό από το 2015. Σύμφωνα με την έκθεση του Pornhub, η Ινδία ήταν τρίτη στον κατάλογο των χωρών που έφερε τη μέγιστη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα της. Η πρώτη ήταν οι ΗΠΑ, η δεύτερη το Ηνωμένο Βασίλειο και η τρίτη ήταν η Ινδία,. Ο σιδηροδρομικός σταθμός της Πάτνα βρίσκεται στην κορυφή του γραφήματος από άποψη αναζήτησης στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi, δήλωσε μια αξιωματούχος του σιδηροδρομικού σταθμού τη Δευτέρα.

Φαίνεται ότι ο σιδηροδρομικός σταθμός της Πάτνα αποτελεί την πρωτεύουσα του Pornhub της Ινδίας. Το πορνό φαίνεται να βρίσκεται στην υψηλότερη θέση μέσα στο μυαλό των Ινδών καθώς σερφάρουν με το δωρεάν Wi-Fi 1GB, που παρέχεται από την Google στο σιδηροδρομικό σταθμό Πάτνα.

«Περισσότερο από κάθε άλλο σιδηροδρομικό σταθμό της χώρας, όπου εγκαινιάστηκε η δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi, ο σιδηροδρομικός σταθμός της Πάτνα είναι στην κορυφή της χώρας για τη χρήση αναζήτησης στο Διαδίκτυο, ιδιαίτερα για ιστοσελίδες πορνό», δήλωσε υπάλληλος της Railtel.

Μετά την Πάτνα, ο σιδηροδρομικός σταθμός της Jaipur είναι ο δεύτερος που χρησιμοποιείται η αναζήτηση στο διαδίκτυο και ακολουθείται από τους Μπανγκαλόρ και Νέο Δελχί. «Αποκαλύφθηκε από τα αρχεία μας για τη χρήση των δεδομένων από τους χρήστες» είπε ο αξιωματούχος.

Ο σταθμός της Πάτνα ήταν ο πρώτος σταθμός στο Μπιχάρ που παρέχεται το δωρεάν Wi-Fi της Google. Αυτός ο σιδηροδρομικός σταθμός είναι ένας από τους πιο πολυσύχναστους, με περισσότερα από 200 τρένα να διέρχονται καθημερινά.

Σύμφωνα με αξιωματούχους της Railtel, μετά το Pornhub, οι επιβάτες χρησιμοποιούν το δωρεάν Wi-Fi για το YouTube, ακολουθούμενο από την Wikipedia. Μερικοί άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει το δωρεάν Wi-Fi για να κατεβάσουν εφαρμογές και ταινίες Μπόλιγουντ και Χόλιγουντ. Προς το παρόν, ο Railtel παρέχει 1 GigaBite Wi-Fi στο σιδηροδρομικό σταθμό της Πάτνα, αλλά σχεδιάζει να αυξηθεί σε 10 Gigabites λόγω της αργής ταχύτητας του διαδικτύου εν όψει των περισσότερων επιβατών που το χρησιμοποιούν, καθώς και τους νέους, που περνούν εκεί πολλές ώρες για να απολαύσουν το δωρεάν internet.

Η υπηρεσία ανατέθηκε από τη Railtel, σε συνεργασία με την Google, για την παροχή internet υψηλής ταχύτητας για τις σιδηροδρόμους σε αυτά τα μέρη.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS