ΑρχικήinetΠερισσότερες φωτογραφίες χάρη στο “Family Vault” της Amazon.

Περισσότερες φωτογραφίες χάρη στο “Family Vault” της Amazon.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα μέλη του Amazon Prime έχουν τη δυνατότητα απεριόριστης αποθήκευσης προσωπικών φωτογραφιών στο Prime Photos.

amazon -amazon

Η εταιρεία έρχεται τώρα να απογειώσει τους χρήστες της μέσω του “Family Vault” επιτρέποντας τους να δημιουργούν κοινές ομάδες, με ως και πέντε άτομα της επιλογής τους, με τα οποία θα μοιράζονται απεριόριστες εικόνες αλλά και βίντεο ή αρχεία που δεν ξεπερνούν τα 5 ΚΒ. Με τον τρόπο αυτό η πλοήγηση των χρηστών γίνεται ευκολότερη και εξοικονομείται όχι μόνο χρόνος αλλά και χώρος.

Συγκεκριμένα, το κάθε μέλος της ομάδας μπορεί να ανεβάζει οποιαδήποτε φωτογραφία επιθυμεί, είτε κάνοντας «κλικ»και επιλέγοντάς την ανάλογα με τη δυνατότητα που του δίνει η συσκευή που διαθέτει, είτε ενεργοποιώντας την προεπιλογή αυτόματης εισαγωγής της.

Επιπρόσθετα η Amazοn δίνει στους χρήστες δύο καινούριες δυνατότητες, τις οποίες βέβαια συναντάμε εδώ και καιρό στη Google και σύμφωνα με όσους τις έχουν δοκιμάσει χρειάζονται ακόμη αρκετή δουλειά για να φανούν δελεαστικές.

Πρώτον, δίνεται η επιλογή μιας πιο εύκολης και εξυπνότερης αναζήτησης φωτογραφιών μέσω της πληκτρολόγησης λέξεων «κλειδιών» όπως παραδείγματος χάρη «σκύλος», «αμάξι» κτλ. Δεύτερον, έρχεται το  ‘’people view”  που επιτρέπει την προβολή όλων των ανεβασμένων φωτογραφιών της οικογένειάς σας κάνοντας απλά «κλικ» στην αρχική τους φωτογραφία.

Φαίνεται  πως η εταιρεία βρίσκεται σε δημιουργικό οίστρο εφόσον πρόσφατα ανακοίνωσε και τον ερχομό της δυνατότητας εκτύπωσης των φωτογραφιών των χρηστών της για μόλις εννέα cents, κάτι που ευελπιστεί πως θα τραβήξει την προσοχή του κοινού με στόχο την αύξηση των συνδρομητών της.

Όλες τις νέες αυτές δυνατότητες μπορείτε να τις απολαύσετε στο www.amazon.com/photos ή στο κινητό σας μέσω της εφαρμογής Prime Photos. 

Script>Alert
Script>Alerthttps://www.secnews.gr
We are all Edward Snowden.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS