ΑρχικήinetΗ Google σε ειδοποιεί πότε να αγοράσεις πιο φτηνές πτήσεις

Η Google σε ειδοποιεί πότε να αγοράσεις πιο φτηνές πτήσεις

Η Google έφτιαξε ένα νέο ενσωματωμένο εργαλείο πτήσης το οποίο μόλις βελτιώθηκε κατά πολύ εκτός από την κοινοποίηση των τιμών. Αυτή τη στιγμή, όταν ψάχνεις για το κόστος των μελλοντικών πτήσεων σου χρησιμοποιώντας την μηχανή αναζήτησης του, μπορεί να δεις μια καρτέλα pop up η οποία θα σου λέει πότε ο ναύλος αναμένεται να λήξει και πόσα χρήματα θα εξοικονομήσεις με το να κάνεις την κράτηση νωρίτερα παρά αργότερα. Αν παρ’ όλα αυτά συνεχίζεις να θες να κάνεις την αγορά του εισιτηρίου, μπορείς να παρακολουθείς την πτήση ή την διαδρομή και να λαμβάνεις ειδοποιήσεις σχετικά με τις αυξήσεις των ναύλων.

google- flights

 

Η Gοοgle αντλεί τα στοιχεία από τα ιστορικά στοιχεία  για το κόστος της πτήσης , οπότε δεν θα είναι απολύτως σαφή όλη την ώρα. Παρ΄ όλα αυτά προσφέρει μια χρήσιμη πηγή πληροφοριών όταν προσπαθείς να αποταμιεύσεις χρήματα  κατά τη διάρκεια αναζήτησης πτήσεων ειδικά σε περιόδους  του χρόνου υψηλής ζήτησης (γιορτές, αργίες κλπ.)  ή όταν σχεδιάζεις ένα μακρινό ταξίδι. Η εταιρεία επίσης κάνει μια προσπάθεια να βελτιώσει την εφαρμογή Googles Flights για κινητά τηλέφωνα και έτσι θα  έχουμε την δυνατότητα να αποθηκεύουμε και να παρακολουθούμε πτήσεις από το κινητό μας τηλέφωνο εφόσον ήμαστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό μας στην Gοοgle για Chrome.

Εάν δεν είσαι σίγουρος ότι θες να κλήσεις την πτήση έχεις την δυνατότητα να κρατήσεις την πτήση και να λαμβάνεις ειδοποιήσεις μέσω email που θα σε ενημερώνουν για το πότε αναμένεται να αλλάξουν οι τιμές των  πτήσεων. Η ημερομηνία λήξης και οι αναμενόμενες τιμές θα στέλνονται ως ειδοποιήσεις για τις ερχόμενες εβδομάδες όπου το  Gοοgle Flights  είναι διαθέσιμο. Επίσης θα συνεχίσεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις σχετικά με τις αυξήσεις και τις μειώσεις των τιμών για τις αποθηκευμένες σου πτήσεις.

Αν ακόμη ψάχνεις για έμπνευσή για το που να ταξιδέψεις μπορείς να πληκτρολογήσεις στο Explore ιδέες για προορισμούς για να επισκεφθείς με βάση το είδος των διακοπών που ψάχνεις. Καλά ταξίδια!

google flights- vacations

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS