ΑρχικήUpdatesAmazon προσθέτει νέα χαρακτηριστικά στη βάση δεδομένων Aurora.

Amazon προσθέτει νέα χαρακτηριστικά στη βάση δεδομένων Aurora.

Η Amazon ανακοίνωσε την Τρίτη ότι πρόσθεσε δύο νέα χαρακτηριστικά στο Aurora , το οποίο είναι συμβατό με τη σχεσιακή βάση δεδομένων  MySQL, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς της να κάνει τις Υπηρεσίες AWS να συνεργαστούν.
aurora

Έχει προσθέσει τη δυνατότητα να επικαλεστεί Lambda  λειτουργίες, επιτρέποντας στους πελάτες να συνδεθούν μέσω του Aurοra σε άλλες υπηρεσίες AWS, καθώς δίνει και την ικανότητα να φορτωθούν δεδομένα από το Amazon Simple Service  (S3) απευθείας σε Aurora.

Η  AWS Lambda είναι μια υπηρεσία χωρίς διακομιστή που εκτελεί συγκεκριμένο κώδικα για να ανταποκριθεί στα γεγονότα και αυτόματα διαχειρίζεται τους υποκείμενους πόρους της υπολογιστικής. Οι χρήστες  AWS μπορούν τώρα να γράψουν αποθηκευμένες διαδικασίες σε Aurοra με σκοπό να ενεργοποιήσουν Lambda λειτουργίες. Για παράδειγμα, ένας χρήστης θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί αυτή τη λειτουργία για να στείλει email χρησιμοποιώντας Amazon Simple Services Email, κάνοντας κοινοποίηση χρησιμοποιώντας Υπηρεσία Amazon (SNS)  ή ενημερώνοντας έναν πίνακα του Amazon DynamodB. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε επίπεδο εφαρμογής για την υλοποίηση πολύπλοκων εργασιών ETL  και ροές εργασίας, τον ελέγχο σχετικά με τους πίνακες της βάσης δεδομένων, και την εκτέλεση λειτουργιών παρακολούθησης και ανάλυσης των επιδόσεων.

Το δεύτερο νέο χαρακτηριστικό επιτρέπει δεδομένα από ένα S3  bucket να εισάγονται απευθείας στο Aurοra. Τα δεδομένα μπορεί να προέρχονται από οποιαδήποτε περιοχή AWS η οποία είναι προσβάσιμη από το  Aurοra cluster του χρήστη. Προηγουμένως αναφέραμε αντιθέτως πως οι χρήστες έπρεπε να αντιγράφουν τα δεδομένα σε μια  EC2 instance και στη συνέχεια να τα εισάγουν.
Ο Larry Ellison της Oracle δηλώνει πως  έχει ενημερωθεί το επιχειρηματικό πλάνο της  Amazon  και στο  Oracle OpenWold αναφέρθηκε στην  έλλειψη χαρακτηριστικών της βάσης δεδομένων της Aurοra.aurora-3

 

Script>Alert
Script>Alerthttps://www.secnews.gr
We are all Edward Snowden.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS