ΑρχικήinetΗ Apple θα παρουσιάσει καινούρια Macbook στις 27 Οκτωβρίου

Η Apple θα παρουσιάσει καινούρια Macbook στις 27 Οκτωβρίου

Η Recode αναφέρει τώρα πως η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει καινούρια Macbook ως μέρος μιας εκδήλωσης που θα γίνει στις 27 Οκτωβρίου, μάλλον στην πανεπιστημιούπολη της Apple. Δεν υπάρχουν νέες λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα δούμε στα νέα Mac αλλά στο παρακάτω post  παρουσιάζονται οι πιο επίμονες φήμες από τις πιο αξιόπιστες πηγές.

this-is-a-must-have-accessory-for-owners-of-apples-new-macbook-png

Με εξαίρεση το 12-ιντσων MacBook, όλα τα Apple της Mac είναι σήμερα τουλάχιστον ενός έτους και πολλά από αυτά αρκετά παλαιότερα. Φήμες για τα νέα μοντέλα κυκλοφορούν όλο το χρόνο αλλά η πιο πρόσφατη και πιο αξιόπιστη πηγή αναφέρει ότι θα κάνει κάποια updates αργότερα αυτό το μήνα.

Το τελευταίο report έρχεται από την Ιαπωνική Ιστοσελίδα Mac Otakara, η οποία συνήθως είναι μια αξιόπιστη πηγή πληροφοριών ασιατικών αλυσίδων εφοδιασμού της Apple. Οι φήμες για το Macb00k Pro είναι παρόμοιες με αυτές που ακούμε όλο τον χρόνο. Και το 13- ιντσών και το 15-ιντσών Macbook Pros αναμένονται να είναι λεπτότερα και να ακολουθήσουν τον σχεδιασμό του Macbook Pro που είναι λεπτό και ελαφρύ προσθέτοντας θύρες USB Type-C, αλλά η Apple προσπαθεί να κρατήσει τους πελάτες της ευχαριστημένους δίνοντας τους περισσότερες θύρες και προσθέτοντας Thunderbolt 3 υποστήριξη.

Μοναδικά χαρακτηριστικά όπως προσαρμόσιμο πλήκτρο  λειτουργίας OLED και η υποστήριξη TouchID λέγεται ότι θα βρίσκονται στο tab. Οι επεξεργαστές Intel Skylake φαίνεται να είναι το μεγαλύτερο στοίχημα των κατασκευαστών.

Η πιο ενδιαφέρουσα πληροφορία είναι για το Macb00k Air. Το 13- ιντσών μοντέλο αναμένεται να έχει θύρες USB Type-C και Thunderbolt 3, αλλά αυτές οι θύρες θα αντικαταστήσουν όλες τις θύρες, την θύρα USB Type –A, την Thunderbolt 2 και την Magsafe 2. Ακόμη δεν γνωρίζουμε εάν η Apple θα επανεξετάσει τον σχεδιασμό του 13- ιντσών Air, ο οποίος αναθεωρήθηκε τον Οκτώβριο του 2010.

Να είστε σε εγρήγορση και εάν πραγματικά η Apple κάνει ανανέωση της  Macbook lineup αργότερα αυτό το μήνα, θα σας ενημερώσουμε για όλες τις λεπτομέρειες μόλις τις παραλάβουμε!

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS