ΑρχικήReviewsΤο πτυσσόμενο ηλεκτρικό ποδήλατο Tern Vektron

Το πτυσσόμενο ηλεκτρικό ποδήλατο Tern Vektron

6c46b193c64aef71ac9114e5230283a4_original-πτυσσόμενο

Τα ποδήλατα Tern έχουν ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα μια νέα εκστρατεία στο Kickstarter για το Tern Vektron πτυσσόμενο ηλεκτρικό ποδήλατό τους, για να εξασφαλίσουν τα $ 60,000 που είναι απαραίτητα στην ομάδα ανάπτυξης ώστε να ξεκινήσει η παραγωγή.

Το Tern Vektron πτυσσόμενο ηλεκτρικό ποδήλατο τροφοδοτείται από την Bosch και μπορεί να αναδιπλωθεί σε δευτερόλεπτα για να μετατραπεί από ένα ποδήλατο σε μία εύκολα φορητή μορφή, για να σας βοηθήσει κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Tern Vektron πτυσσόμενο ηλεκτρικό ποδήλατο και να δείτε πόσο γρήγορα μπορεί να μετατραπεί από τη διπλωμένη του μορφή σε ένα ποδήλατο. Οι προγραμματιστές εξηγούν λίγα περισσότερα σχετικά με το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητά του.

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα σας επιτρέπουν να ξεφύγετε από τις τυπικές ενοχλήσεις των μετακινήσεων. Λειαίνουν τους λόφους και τις αντιξοότητες για μια μετακίνηση 15 μιλίων και να σας αφήνουν την ενέργεια που χρειάζεστε.

Ακόμα, τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι μεγάλα και δυσκίνητα. Είναι δύσκολο να τα πάρετε μαζί σας σε τρένα, σε αυτοκίνητα ή να τα αποθηκεύσετε στους εσωτερικούς χώρους. Το Vektron είναι διαφορετικό. Με τα κορυφαία συστήματα ηλεκτρικών ποδηλάτων στον κόσμο από την Bosch, διπλώνει σε 10 δευτερόλεπτα για εύκολη μεταφορά, αποθήκευση και πρόληψη της κλοπής του.

Πάρτε το Vektron σας σε ένα τρένο ή λεωφορείο για να καλύψετε αυτές τις επιπλέον αποστάσεις. Πηγαίνετε με το ποδήλατο ως το σταθμό ανεβείτε ή τη στάση. Χρησιμοποιείτε ήδη τα μέσα μαζικής μεταφοράς; Ολοκληρώστε το πρώτο και το τελευταίο σκέλος της διαδρομής σας πιο γρήγορα με το ποδήλατό σας, αντί του περπατήματος.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS