ΑρχικήinetΗ Samsung δεν θέλει να δεις το videogame με το τηλέφωνο που...

Η Samsung δεν θέλει να δεις το videogame με το τηλέφωνο που εκρήγνυται

Δεν είναι καθημερινό φαινόμενο να βλέπουμε μια ιστορία η οποία να συνδυάζει ειδήσεις από τηλέφωνα που εκρήγνυνται, τροποποιήσεις παιχνιδιών και ζητήματα παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων. Kaι όμως η μέρα αυτή έχει φτάσει, αφού η Samsung εξέδωσε ένα φαινομενικά επιπόλαιο αίτημα κατάργησης ενός βίντεο που εμφανίζει ένα Samsung Galaxy Note 7 να χρησιμοποιείται ως εκρηκτικό όπλο σε μια ειδική έκδοση του δημοφιλούς videogame Grand Theft Auto V.

Όπως αναφέρει η TechDirt, το βίντεο με τίτλο  “GTA 5 MOD – Samsung Galaxy Note 7 (bomb)”  «δεν είναι πια διαθέσιμο λόγω υποβολής αξίωσης για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων από την Samsung Electronics  America και τις θυγατρικές της», σύμφωνα με τη σελίδα του Youtube. Πριν το «κατέβασμα του» το βίντεο φαίνεται να έδειχνε μια απλή καταγραφή του παιχνιδιού “Galaxy Note 7 [Bomb]”,  από τον HitmanNiko, η οποία φαίνεται να αντικαθιστά τις βόμβες  Grand Theft Auto V’s με ένα 3D μοντέλο του περίφημα ελλατωματικού τηλεφώνου.

Δεν είναι ξεκάθαρο εάν το «κατέβασμα» του βίντεο έγινε αυτόματα ή ήταν αίτημα του κατασκευαστή του τηλεφώνου, παρ’ όλα αυτά μπορείς να βρεις παρόμοια βίντεο που δείχνουν την σκηνή του παιχνιδιού- οπότε η εταιρεία δεν φαίνεται να έχει “απλώσει τα δίχτυα της” πάνω σε όλα αυτά τα βίντεο ακόμη.

Παραδόξως εάν ο προγραμματιστής της Rockstar (της εταιρείας πίσω από το GTA) ήθελε να διεκδικήσει περιουσιακά στοιχεία με την χρήση του βίντεο του Grand Theft Auto V, θα μπορούσε να είναι μέσα στα δικαιώματα της να το πράξει. Μάλλον η εταιρεία θα στηριχτεί στους φίλους της στην βιομηχανία παιχνιδιών για να βρει υποστήριξη σχετικά με το θέμα. Ή απλά θα μπορούσε να επικεντρωθεί μόνο στο να διορθώσει τα προβλήματα των τηλεφώνων!

samsung-grand

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS