ΑρχικήReviewsDocuSign: Φέρνει την πληρωμή με υπογραφή.

DocuSign: Φέρνει την πληρωμή με υπογραφή.

Αποτίμηση $3 δισεκατομμυρίων έκανε η DocuSign από την παροχή ενός απλού τρόπου εκτέλεσης μιας ηλεκτρονικής υπογραφής. Λόγω όμως του αυξανόμενου πακέτου των ανταγωνιστικών εταιρειών, ανακοίνωσε σήμερα ότι  επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν μια πληρωμή που θα ολοκληρώνεται ψηφιακά με την υπογραφή.

Client is signing on a tablet computer to authorize the payment. The app on screen is a self-created non-existing rendering.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις συμβάσεις που απαιτούν μια προκαταβολή πρίν την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Αρχικά όμως τα μέλη θα πρέπει να κανονίζουν την πληρωμή χωριστά από τη διαδικασία υπογραφής των ηλεκτρονικών συμβάσεων.

Πολλές επιχειρήσεις  για να κλείσουν μια επίσημη  συμφωνία χρειαζόταν να πάρουν κάποιο τηλέφωνο ή να στείλουν  ένα e-mail ή snail mail bill ώστε να εισπράξουν την απαιτούμενη επιταγή. Τώρα με αυτή τη νέα λειτουργικότητα των πληρωμών, τα μέλη μπορούν να οργανώνουν αμέσως τις πληρωμές και τον εξορθολογισμό της όλης διαδικασίας.

“Διατηρεί ψηφιακή την διαδικασία. Όταν ζητήσετε την πληρωμή ξεχωριστά από την ίδια τη συναλλαγή, θα χάσετε την ορατότητα στον κύκλο των συναλλαγών. Με αυτή τη νέα δυνατότητα πληρωμών, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την διαδρομή της διαδικασίας κάνοντας το πολύ πιο εύκολο για τον αποστολέα και υπογράφοντα, “εξηγεί ο Ron Hirson, επικεφαλής του προϊόντος της DocuSign.

Η εταρεία συνεργάζεται με αρκετές υπηρεσίες παροχών πληρομής όπως Visa, Mastercard, Apple Pay και Android Pay και προσεχώς μέσα στο 2017 και PayPal.

Η πληρωμή λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με την προσθήκη μιας signature line. Μπορείτε να σύρετε το signature line σας από το DocuSign στο έγγραφό σας, στη συνέχεια, σύρετε μια payment line μαζί με αυτό, εάν απαιτείται. Τέλος,  συμπληρώνετε το ποσό πληρωμής και στέλετε το έγγραφο στον παραλήπτη.

Μπορείτε απλά να υπογράψετε το έγγραφο και να καταβάλετε το οφειλόμενο ποσό με μια από τις μεθόδους πληρωμής και το συμβόλαιο είναι έτοιμο να σταλεί πίσω στον αποστολέα.

Η εταιρεία έχει συγκεντρώσει πάνω από $ 500 εκατομμύρια σε μια αποτίμηση των $ 3 δις. Χρησιμοποιείται από 250.000 εταιρείες και 100 εκατομμύρια χρήστες σε 188 χώρες. Ενώ η νέα λειτουργικότητα πληρωμής ανακοινώνεται αυτή την εβδομάδα, δεν θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις αρχές του 2017.docusign1

Script>Alert
Script>Alerthttps://www.secnews.gr
We are all Edward Snowden.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS