ΑρχικήsecurityF-Secure Virus: Νέο Antivirus που λειτουργεί χωρίς Internet

F-Secure Virus: Νέο Antivirus που λειτουργεί χωρίς Internet

Όπως πολλοί ανταγωνιστές της, η F-Secure έχει κυκλοφορήσει ένα μη αυτόματο updater για τη βάση δεδομένων με τις υπογραφές των ιών για να προστατεύεται ο υπολογιστής από τους ιούς ακόμη και όταν δεν υπάρχει σύνδεση Internet. Το updater, περιλαμβάνει τα τελευταία ενημερωμένα αρχεία για διάφορα προϊόντα της F-Secure, συμπεριλαμβανομένων των F-Secure Antivirus, F-Secure Internet Security και κάποιες άλλες business εκδόσεις.

Με τις απειλές που αυξάνονται τόσο σε αριθμό όσο και σε ποικιλομορφία είναι απαραίτητο να είμαστε βέβαιοι ότι ο υπολογιστής και τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αυτό να είναι ασφαλή. Για αυτό το λόγο όχι μόνο θα πρέπει να έχετε antivirus τα οποία να έχουν δυνατότητες προστασίας όταν «τρέχει» το pc, αλλά επίσης να βεβαιωθείτε ότι η βάση δεδομένων των ιών είναι up-to-date.

f-secure-1

 

Οι offline εκδόσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιπτώσεις που η σύνδεση Internet δεν λειτουργεί. Σε αυτή την περίπτωση, το αυτόματο update σε κάθε  F-Secure προϊόν δεν θα λειτουργήσει καθώς δεν θα μπορείτε να κατεβάσετε τα «signature files» από τους servers.

Το βοηθητικό πρόγραμμα FSUpdate θα πρέπει να το «κατεβάζουμε» περιοδικά , μεταφέροντας το στον offline υπολογιστή και η εγκατάσταση του ξεκινά με δικαιώματα διαχειριστή. Το updater αποκαλύπτει ένα παράθυρο γραμμής εντολών που κάνει deploy τις τελευταίες ενημερώσεις.

Παρακαλώ να σημειωθεί ότι η βάση δεδομένων των ιών δεν ενημερώνεται αυτόματα. Με άλλα λόγια για να κάνετε update θα πρέπει να κατεβάσετε και να εκτελέσετε το βοηθητικό πρόγραμμα για ακόμη μια φορά.

Το χειροκίνητο Update των F- Secure προϊόντων δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από το offline updater και λίγη υπομονή. Παρ΄ όλα αυτά, σε έναν υπολογιστή συνδεδεμένο στο Internet, η όλη διαδικασία γίνεται αυτόματα.

Πάντως όπως και να αποφασίσετε να τρέξετε το πρόγραμμα θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το FSUpdate περιλαμβάνει databases όχι μόνο για ιούς αλλά και για spyware, spam κ.τ.λ.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS