ΑρχικήReviewsΕτοιμαστείτε για τη νέα Winamp beta

Ετοιμαστείτε για τη νέα Winamp beta

Η εφαρμογή Winamp ήταν σίγουρα ένας από τους καλύτερους players που κυκλοφορούσαν για συστήματα με Windows. Δυστυχώς, το project άρχισε να χάνει τη δημοτικότητά του όταν η AOL άλλαξες πολιτικές διαχείρισης της εφαρμογής.

Έτσι η δημοφιλής εφαρμογή  απέκτησε μια έκδοση Pro που δεν ήταν δωρεάν, όταν το UI του προγράμματος είναι να βελτιωθεί πάρα πολλά χρόνια. Το 2013 η εφαρμογή σταμάτησε να κυκλοφορεί νέες εκδόσεις. Ωστόσο, κάτι άρχισε να φαίνεται στον ορίζοντα.
winamp
Σε λίγο όπως όλα δείχνουν θα δούμε μια νέα έκδοση της εφαρμογής WinΑmp. Το WinΑmp 5.8 Beta ετοιμάζεται από τους νέους ιδιοκτήτες του project.

Δυστυχώς, η ομάδα των προγραμματιστών δεν είναι μεγάλη, αλλά όπως φαίνεται φτάνει για να δούμε μια ακόμα έκδοση του WinΑmp!

Ο Eddy Richman από την αρχική ομάδα της Winamp όπως θα δείτε στο παρακάτω tweet, συνεχίζει την ανάπτυξη της δημοφιλής εφαρμογής προσπαθώντας να κρατήσει τον αγαπημένο μας player ζωντανό.

Ορισμένες λεπτομέρειες από την ανάπτυξη έχουν γίνει ήδη γνωστές. Το WinΑmp μάλλον θα κυκλοφορήσει σαν 100% δωρεάν εφαρμογή, χωρίς την έκδοση Pro με όλα τα χαρακτηριστικά της ξεκλείδωτα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS