ΑρχικήinetΔοκιμάστε τη νέα εφαρμογή της Microsoft με το όνομα Cache

Δοκιμάστε τη νέα εφαρμογή της Microsoft με το όνομα Cache

Η Microsoft εργάζεται πάνω σε μία νέα cross-platform εφαρμογή που ονομάζεται “Cache”΄, ή OneClip όπως την ονόμαζε παλαιότερα. Μπορείτε πλέον να δοκιμάσετε την beta έκδοσή της.

cache

Η Cache (κρυφή μνήμη) είναι ένας cloud-based έξυπνος διαχειριστής πρόχειρου υλικού, ο οποίος σας επιτρέπει να διαχειριστείτε και να οργανώσετε ότι αντιγράφετε από το Internet συγχρονίζοντας το σε όλες τις συσκευές σας. Ουσιαστικά μπορείτε να συγχρονίσετε τις σημειώσεις σας σε όλες τις συσκευές. Η Microsoft δίνει την δυνατότητα σε όλους να τρέξουν μία προ-έκδοση της εφαρμογής.

Η εφαρμογή έχει ως στόχο να βελτιώσει την παραγωγικότητά σας. Σας επιτρέπει να έχετε καταλόγους των περιεχόμενων σας οργανωμένους με βάση την ημερομηνία ή με δικά σας κριτήρια. Οι μέχρι τώρα γνωστές λειτουργίες της είναι οι εξής:
1. Επιμεληθείτε την λίστα ανάγνωσής σας
2. Οργανώστε τα projects του σχολείου σας
3. Διαχειριστείτε της λίστας αγορών σας
4. Κρατήστε πρόχειρες σημειώσεις
5. Κρατήστε όλα όσα αντιγράψετε

Αν θέλετε να δοκιμάσετε την εφαρμογή θα πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “Windows Blog Italia“, η οποία είναι υπεύθυνη για την ανεπίσημη κυκλοφορία της. Εκεί, θα βρείτε το πρόγραμμα εγκατάστασης για την εφαρμογή Cache.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS