ΑρχικήinetΟ Steve Ballmer προβλέπει εξαγορά του Twitter από τη Google

Ο Steve Ballmer προβλέπει εξαγορά του Twitter από τη Google

Ο πρώην CEO της Microsoft Steve Ballmer ήταν ένα από τα κορυφαία στελέχη της εταιρείας που υποστήριξε την ιδέα της εξαγοράς της Yahoo από τη Redmond και τώρα που δεν είναι πλέον στο εσωτερικό της επιχείρησης αποφάσισε να προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για το πως μια τέτοια συμφωνία θα είχε επιτευχθεί, ενώ προέβλεψε παράλληλα και την εξαγορά του Twitter από την Google.

former-microsoft-ceo-steve-ballmer-still-loves-yahoo-sees-google-buying-twitter

Σε συνέντευξή του στο CNBC, ο Ballmer ανέφερε πως πιστεύει ότι η Microsoft και η Yahoo έχουν κάποιου είδους συνέργια η οποία θα μπορούσε να τους ενώσει για να δουλέψουν για έναν κοινό σκοπό, εξηγώντας οτι πραγματικά πιστεύει οτι οι μηχανές αναζήτησης θα είχαν βελτιωθεί σημαντικά εάν αυτές οι δύο εταιρείες  υπέγραφαν μια συμφωνία.

Η Yahoo νωρίτερα μέσα στο έτος πουλήθηκε στην Verizon με αντίτιμο ύψους 4,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, μια κίνηση την οποία η “US carrier” μετάνιωσε αφού ένα σκάνδαλο hacking αποκαλύφθηκε λίγο μετά την εξαγορά, έτσι υπάρχουν μικρές πιθανότητες να δούμε μια πιο στενή «συνεργασία» μεταξύ αυτών και της Microsoft.

«Η Microsoft είναι η μόνη εταιρεία που είχε ποτέ συνέργια με την Yahoo – γιατί θα μπορούσαν να συνενωθούν οι δύο γίγαντες της αναζήτησης μαζί και να απαλλαγούν από τους μηχανικούς – όλα τα καλά πράγματα μπορούν να συμβούν» είπε σε μια κάπως περίεργη δήλωση γιατί η φράση «να απαλλαγούν από τους μηχανικούς» εγείρει κάποια ερωτήματα σχετικά με την στρατηγική του Ballmer για το πως μια τέτοια συμφωνία θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί.

Ο Ballmer επίσης σχολίασε τις φήμες που τον συνδέουν με μια πιθανή εξαγορά του Twitter, εξηγώντας οτι παρ’ όλο που του αρέσει η υπηρεσία, πιστεύει οτι η Google θα πρέπει να είναι εκείνη που θα την αγοράσει.

Ο Steve Ballmer, ο οποίος σήμερα είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Los Angeles Clippers, είπε οτι δεν είναι στα σχέδια του να αυξήσει το μερίδιο του 4% που έχει στο Twitter, γιατί προς το παρόν θέλει να εξακολουθήσει να επικεντρώνεται στις αθλητικές του επενδύσεις.

920c7f20299a77e0db868961efdfe183-800x300-100-crop

 

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS