ΑρχικήTop PicksTop 5 εργαλεία Python που δεν μπορείτε να αγνοήσετε

Top 5 εργαλεία Python που δεν μπορείτε να αγνοήσετε

1-Python

Η Python είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη, υψηλού επιπέδου, γενικής χρήσης, δυναμική γλώσσα προγραμματισμού.

Η φιλοσοφία του σχεδιασμού της δίνει έμφαση στην αναγνωσιμότητα κωδικού και η σύνταξή της επιτρέπει στους προγραμματιστές να εκφράσουν έννοιες σε λιγότερες γραμμές κώδικα από ό, τι είναι δυνατόν σε γλώσσες όπως η C ++ ή η Java. Η γλώσσα παρέχει δομές που προορίζονται να επιτρέψουν τη σύνταξη σαφών προγραμμάτων τόσο μικρής όσο και μεγάλης κλίμακας. Παρακάτω είναι οι 5 κορυφαίες βιβλιοθήκες Python που μπορεί να έχετε παραβλέψει, αλλά σίγουρα αξίζουν την προσοχή σας.

Apache Libcloud

Για τι είναι: Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλαπλούς παρόχους cloud μέσω ενός ενιαίου και σταθερού API.

Γιατί είναι σπουδαία: Με υποστήριξη τόσο για 2.x όσο και 3.x της Python, τα API είναι διαθέσιμα για DNS, υπολογιστική, αποθήκευση και εξισορρόπηση φορτίου. Το PyPy υποστηρίζεται επίσης, για εκείνους που χρησιμοποιούν την έκδοση PyPy της Python για πρόσθετη απόδοση. Το Apache Libcloud έχει έναν ενιαίο μηχανισμό για να κανονίζει δεκάδες παρόχους και τις σχετικές μεθόδους για το χειρισμό των πόρων τους που είναι ένα όφελος για τους παρόχους cloud.

NumPy

Για τι είναι: Επιστημονική πληροφορική και μαθηματικές εργασίες, συμπεριλαμβανομένων της γραμμική άλγεβρας, των χρηματοοικονομικών πράξεων, των στατιστικών και πολλών άλλων.

Γιατί είναι σπουδαίο: Το NumPy είναι μια επέκταση της Python, που προσθέτει υποστήριξη για μεγάλους, πολυδιάστατους πίνακες και γραφήματα, μαζί με μια μεγάλη βιβλιοθήκη με υψηλού επιπέδου μαθηματικές λειτουργίες. Το NumPy ενσωματώνει χαρακτηριστικά της ανταγωνιστικής Numarray σε αριθμητικές, με εκτεταμένες τροποποιήσεις. Το NumPy είναι open source και έχει πολλούς συνεργάτες. Είναι ένας από τους απλούστερους, πιο ευέλικτους τρόπους για να προσθέσετε υποστήριξη για πολυδιάστατους πίνακες στην Python.

Pillow

Για τι είναι: Επεξεργασία εικόνας

Γιατί είναι σπουδαίο: Το Pillow στοχεύει να είναι πιο εύκολο στη χρήση από το PIL (Python Imaging Library) αλλά και συμβατό με το PIL μέσω ελάχιστων αλλαγών. Οι επεκτάσεις συμπεριλαμβάνονται τόσο για τις μητρικές λειτουργίες απεικόνισης των Windows όσο και για το Tcl / Tk Tkinter GUI πακέτο που υποστηρίζεται από την Python. Το Pillow είναι διαθέσιμη μέσω GitHub ή PyPI.

Pygame

Για τι είναι: Ένα σύνολο cross-platform ενοτήτων της Python για τη δημιουργία video games.

Γιατί είναι σπουδαίο: Το Pygame περιλαμβάνει γραφικά υπολογιστών και βιβλιοθήκες ήχου που έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται με τη γλώσσα προγραμματισμού Python. Παρέχει ένα χρήσιμο τρόπο για να λειτουργήσει με πολλές GUI προσανατολισμένες συμπεριφορές: την ενασχόληση με τον ήχο πολλαπλών καναλιών, το σχεδιασμό καμβάδων και Sprite γραφικών, το χειρισμό των Windows, την ανίχνευση σύγκρουσης και ούτω καθεξής.

Scrapy

Για τι είναι: Συλλογή δεδομένων οθόνης και Web crawling.

Γιατί είναι σπουδαίο: Το Scrapy μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξαγωγή δεδομένων με τη χρήση APIs ή ως ένας γενικής χρήσης web ανιχνευτής. Διατηρεί όχι μόνο την όλη διαδικασία απλή αλλά και δημιουργεί μια τάξη, που περιγράφει τον τύπο του στοιχείου που θέλετε να συλλέξετε και γράφει κάποιους κανόνες σχετικά με το πώς να αφαιρέσετε τα δεδομένα από τη σελίδα. Τα αποτελέσματα εξάγονται ως JSON, XML, CSV, ή οποιοδήποτε άλλη αριθμητική μορφή. Επιπλέον, Το Scrapy μπορεί να επεκταθεί για να επιτρέψει σε πολλές άλλες συμπεριφορές, όπως η διαχείριση των cookies ή ο χειρισμός της καταγραφής σε μια ιστοσελίδα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS