ΑρχικήinetΜετά τις "βόμβες" Note 7, τα Galaxy S7 Edge δήθεν εκρήγνυνται

Μετά τις “βόμβες” Note 7, τα Galaxy S7 Edge δήθεν εκρήγνυνται

samsung-galaxy-s7-burnt-Edge

Η απόφαση της Samsung να διακόψει τις πωλήσεις του Galaxy Note 7 (βλέπε βόμβα) είχε ως αποτέλεσμα βαριά οικονομική ζημία. Για να ανακάμψει από τις απώλειες, η εταιρεία είναι απασχολημένη με την αύξηση της παραγωγής των άλλων προσφορών της, όπως το Galaxy S7 και το Galaxy S7 Edge. Ένα μεγάλο μέρος των χρηστών, ανταλλάσσει το επικίνδυνο Note 7 με το Galaxy S7 Edge ή το Galaxy S7.

Δύο περιστατικά έκρηξης Galaxy S7 Edge έρχονται τώρα στο προσκήνιο λόγω της αμαυρωμένης εικόνας της εταιρείας.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό αναφέρθηκε στον Καναδά. Μιλώντας για το υποτιθέμενο περιστατικό, ο Elisha Loewen έγραψε στο Google+ ότι το τηλέφωνό του άρχισε να βγάζει καπνό, καθώς ο ίδιος οδηγούσε σπίτι από τη δουλειά του.

“Το έπιασα και ήταν εξαιρετικά ζεστό, στη συνέχεια το πέταξα έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου. Βγήκα έξω και το κάλυψα με χιόνι για να σβήσω τη φλόγα ” δήλωσε ο Loewen. Ισχυρίζεται ότι τον συμβούλεψαν να επικοινωνήσει άμεσα με τη Samsung.

Ο Loewen έχει έρθει σε επαφή με τη Samsung και της έχει αποστείλει ένα σωρό φωτογραφίες. Στο post του, απαίτησε επιστροφή των χρημάτων του, ώστε να μπορεί να αγοράσει ένα άλλο τηλέφωνο που δεν θα είναι Samsung.

Σε ένα ενημερωμένο post, ο Loewen έχει γράψει ότι η Samsung πρόκειται να αποστείλει εκπρόσωπο για να παραλάβει το τηλέφωνό του και να του δώσει μια επιταγή των $ 600.

Το περιστατικό έρχεται μετά από ένα άλλο παρόμοιο συμβάν, όπου ένα Galaxy S7 Edge πήρε φωτιά στις Φιλιππίνες και τις ΗΠΑ. Θα πρέπει να παρακολουθούμε από κοντά και για άλλες εξελίξεις. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα περιστατικά έκρηξης Galaxy S7 Edge, αλλά θα μπορούσαν να είναι αρκετά για να βλάψουν την εμπιστοσύνη των χρηστών και τα οικονομικά της Samsung.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS