ΑρχικήinetΤο χαρακτηριστικό βίντεο κλήση WhatsApp τώρα ζωντανά στο Android

Το χαρακτηριστικό βίντεο κλήση WhatsApp τώρα ζωντανά στο Android

1pxb87de-copy-βίντεο

Το WhatsApp έχει αρχίσει να ξεδιπλώνει το χαρακτηριστικό βίντεο κλήσης στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων της.

Αυτή τη στιγμή, κάποιοι χρήστες Windows Phone είναι σε θέση να πάρουν το χαρακτηριστικό στις συσκευές τους χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουν ξανά την εφαρμογή. Η φωνητική κλήση σε Android και iOS αναμένεται να φτάσει σύντομα.

Μετά το Messenger, το WhatsApp, μια άλλη εφαρμογή μηνυμάτων του Facebook, έχει πλέον ενσωματώσει το χαρακτηριστικό βίντεο κλήσης. Αυτό το χαρακτηριστικό ακολουθεί την κυκλοφορία της φωνητικής κλήσης, του χαρακτηριστικού που κυκλοφόρησε το περασμένο έτος.

Η Ισπανική ιστοσελίδα OneWindows.es ανέφερε ότι πολλοί χρήστες Windows Phone τώρα βλέπουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν κλήσεις βίντεο σε WhatsApp beta app. Καθώς αυτή η λειτουργία έχει ενεργοποιηθεί με την προσθήκη μιας αλλαγής server-side, οι χρήστες παρατηρούν τις αλλαγές χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουν ξανά την εφαρμογή.

Μετά την αλλαγή, πατώντας το πλήκτρο κλήσης οι χρήστες βλέπουν δύο επιλογές – μία για Βίντεο και μία για φωνητικές κλήσεις. Η επιλογή βίντεο κλήσης επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει την κάμερα και τη σίγαση της κλήσης.

Δυστυχώς, αυτό το χαρακτηριστικό δεν έχει ακόμα φτάσει σε Android ή iOS συσκευές. Μετά το ντεμπούτο του στο Windows Phone, αναφορές των μέσων ενημέρωσης δείχνουν ότι το νέο χαρακτηριστικό θα κυκλοφορήσει σύντομα και σε άλλες συσκευές. Ωστόσο, δεν υπάρχει σταθερό χρονοδιάγραμμα.

Εσείς χρησιμοποιείτε το WhatsApp για το Windows Phone σας;

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS