ΑρχικήUpdatesΤο νέο Update WatchOS 3.1 διαθέσιμo στο Apple Watch!

Το νέο Update WatchOS 3.1 διαθέσιμo στο Apple Watch!

Μαζί με την κυκλοφορία τoυ iOS 10 για τις συσκευές iPhone, iPad και iPod touch σήμερα, η Apple κυκλοφόρησε την καινούρια version WatchOS για το Apple Watch. Η ανανεωμένη έκδοση WatchOS 3.1 εισάγει μικρές αλλαγές στην συσκευή και επικεντρώνεται κυρίως στην επιδιόρθωση bugs.

applewatchseries2_7-800x533

Να σημειωθεί ότι υπάρχουν updates στα Messages και ότι διορθώθηκαν επικείμενα θέματα με την μπαταρία. Με το update θα μπορείτε να παίξετε με τα effects όσο το Reduce Motion (πλήκτρο εξοικονόμησης λειτουργίας) είναι ενεργό. Η ενημερωμένη έκδοση λογισμικού διορθώνει επίσης πιθανά προβλήματα πλήρους φόρτισης  που ενδέχεται να είχαν αρκετά μοντέλα της σειράς AppΙe Watch  2. Το Update προσπαθεί να διορθώσει το Χρονόμετρο (Timer), τo Αctivity Interface (είναι η λειτουργία που συνδέει ότι συμβαίνει στο σώμα μας με το AppΙe Watch, π.χ παλμούς) και το Force Touch (το κουμπί αυτό που ανάλογα με την δύναμη που του ασκείς εκτελεί και κάποια διαφορετική λειτουργία).

Το Update θα είναι διαθέσιμο τον Σεπτέμβρη και δεν θα αλλάξει δραστικά την αλληλεπίδραση με το Αpple Watch σας. Αυτό το Update φέρνει κι άλλες αλλαγές στο interface και στις εφαρμογές του ρολογίου, συμπεριλαμβανομένου και του νέου App Dock, της λειτουργίας “SOS” για την ειδοποίηση των αρχών σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, καθώς και του Breath App, το οποίο καθοδηγεί τον χρήστη στην πραγματοποίηση βαθιών ασκήσεων αναπνοής.

Η έκδοση WatchOS 3.1 είναι διαθέσιμη για τις σειρές Αpple Watch Series 2 και Αpple Watch Series 1, καθώς και στα μοντέλα πρώτης γενιάς. Θα πρέπει να συνδέσετε το ρολόι σας στον φορτιστή και θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον 50 τοις εκατό μπαταρία για να εγκαταστήσετε την ενημέρωση.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS