ΑρχικήinetiMessage: Έρχεται τελικά στα Android ;

iMessage: Έρχεται τελικά στα Android ;

Όπως όλοι γνωρίζουμε το iMessage αποτελεί πολυτέλεια των χρηστών IOS παρότι Η Apple έχει αφήσει να εννοηθεί πως θα το εισάγει και στα Android. Η εταιρεία γνωρίζει πολύ καλά πως το iMessage αποτελεί μοναδικό χαρακτηριστικό των συσκευών της. Η εγκατάσταση του σε συστήματα Android θα δώσει ισχυρό προβάδισμα στις αντίπαλες πλατφόρμες με αποτέλεσμα να υπάρξει  μείωση στις πωλήσεις της. Πάραυτα, η Apple δεν αποκλείει το γεγονός εγκατάστασης  της εφαρμογής σε Android.iMessage

Σύμφωνα με τον Daring Fireball ο οποίος παρακολουθεί στενά τις ενέργειες της Apple το iΜessage για Android έχει ήδη τεθεί υπό επεξεργασία και οι μηχανικοί της εταιρείας δοκιμάζουν και το ενδεχόμενο συμπερίληψης του Material Design που έχει δημιουργήσει η Google στη καινούρια εφαρμογή. Δεν θα μας εκπλήξει καθόλου  λοιπόν  αν στο μέλλον κυκλοφορήσει τελικά  το iΜessage για Android.

Αν υλοποιηθεί η καινούρια αυτή ιδέα όπως είναι φυσικό αρκετοί χρήστες της θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της Google καθώς το messaging app τους είναι αρκετά διαδεδομένο στο ευρύ κοινό και προτιμάται περισσότερο από τη Whatsapp εφαρμογή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Apple με την κίνηση της αυτή ουσιαστικά θα βλάψει οικονομικά τον εαυτό της καθώς δεν είναι λίγοι οι χρήστες που θα προτιμήσουν τις συσκευές Android  όταν τους προστεθεί το μοναδικό χαρακτηριστικό που τους έλειπε.

Προς το παρών αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα εφόσον η κυκλοφορία του iΜessage  για Android δεν αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας. Αντιθέτως, είναι αφοσιωμένη περισσότερο στην αναβάθμιση του iMessage του IOS , με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος να προσφέρει μια πληθώρα νέων επιλογών όπως νέων αυτοκόλλητων και συγχωνεύσεις με ξένες εφαρμογές.i-message

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS