ΑρχικήinetS Pen: Ποια η τύχη τους μετά την απόσυρση του Note 7;

S Pen: Ποια η τύχη τους μετά την απόσυρση του Note 7;

Τι απέγιναν τα S Pen της Samsung μετά τις πολυσυζητημένες εκρήξεις των Note 7 ;S Pen

Η Samsung εισάγει τα Notes app  παρόλο που κανείς δεν γνωρίζει αν η πώληση tablets για τα S Pen της θα επιφέρει καρπούς.

Η εταιρεία σκοπεύει να εντάξει τα S Ρen στην ευρύτερη κατηγορία προϊόντων προς πώληση ευελπιστώντας πως οι λάτρεις της τεχνολογίας θα εκτιμήσουν την αξία τους και θα τα αγοράσουν ειδικά τώρα που πλησιάζει η μέρα  κυκλοφορίας του Galaxy Note 8.

Η Samsung  έχει επιβεβαιώσει τον ερχομό του Galaxy Note 8 σε σύντομο χρονικό διάστημα παρότι πολλοί πιστεύαν πως η κυκλοφορία ενός καινούριου Note θα καθυστερούσε δεδομένου των πρόσφατων γεγονότων και του σκανδάλου του Note 7.

Στο μεταξύ. η εταιρεία έχει βάλει σκοπό την πώληση των S Ρen με κάθε δυνατό τρόπο. Συγκεκριμένα, την Δευτέρα  κυκλοφόρησε την νέα σειρά Tab A 10.1 συμπεριλαμβανομένου S Ρen. Το tablet πωλείται στην τιμή των 320.50 ευρώ και περιλαμβάνει το νέο Samsung Notes app καθώς και όλα τα εργαλεία που ήδη προσφέρονταν στο Samsung Galaxy Note 7.

Το Samsung Note 8 είναι έτοιμο για κυκλοφορία. Ευνοϊκή έκπτωση θα ισχύει για το κοινό  της Κορέας καθώς θα έχουν την δυνατότητα να το αποκτήσουν στη μισή τιμή.

Όπως πολύ σωστά παρατήρησε το CNET κανείς δεν είναι σε θέση να καταλάβει το πλάνο κυκλοφορίας tablets της Samsung. Αυτό όμως που μπορούμε να πούμε είναι ότι το Galaxy Tab συμπεριλαμβανομένου του S Pen γεμίζει ένα κενό μεταξύ των υψηλά κοστολογημένων  Galaxy Tab S2 και  TabPro S.

Σίγουρα παραμένει ασαφές αν το κοινό θα επιλέξει να αγοράσει tablet για το S Pen ενώ πολλοί ισχυρίζονται πως το εργαλείο αυτό του Note 7  θα εμπεριέχεται και σε μελλοντικές συσκευές της Samsung.spen

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS