ΑρχικήReviewsΤο πρώτο Surface Studio all-in-one desktop PC

Το πρώτο Surface Studio all-in-one desktop PC

Στην εκδήλωση των Windows 10 στη Νέα Υόρκη σήμερα, η Microsoft ανακοίνωσε τον πρώτο της desktop υπολογιστή: Το Surface Studio all-in-one PC. Το νέο PC διαθέτει μια οθόνη 28 ιντσών με 13,5 εκατομμύρια pixels (192 PPI), αλλά το μεγαλύτερο μοναδικό χαρακτηριστικό είναι η “μηδενική βαρύτητα” που σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τη συσκευή σε οποιαδήποτε γωνία θέλετε, ακόμα και αν είναι εντελώς επίπεδη στο γραφείο σας.

Οι προπαραγγελίες του υπολογιστή άρχισαν από σήμερα και μπορείτε να τον αποκτήσετε με 2.999 δολάρια.Surface Studio

Ο Panos Panay επικεφαλής τεχνικών για όλες τις συσκευές της Microsoft, εξήγησε ότι αυτός ο υπολογιστής έχει τη “λεπτότερη LCD οθόνη που κατασκευάστηκε ποτέ” για υπολογιστή desktop, αφού φτάνει τα 12,5 χιλιοστά. Η ανάλυσή της φτάνει τα 4500×3000, οπότε ναι η αναλογία είναι 3: 2. Μπορείτε να δε να ενεργοποιήσετε on the fly διαφορετικά είδη χρωμάτων, DCI-P3 και sRGB.

Ο Panay ήταν επίσης πολύ περήφανος για το γεγονός ότι ο υπολογιστής διαθέτει πραγματική κλίμακα, ή όπως ο ίδιος το έθεσε, “μια ίντσα στην οθόνη είναι μία ίντσα στην πραγματική ζωή.”

Αυτό ήταν μόνο η οθόνη.

Άλλες προδιαγραφές που ίσως σας ενδιαφέρουν είναι ότι ο υπολογιστής έρχεται με ένα GTX 980, 32GB DDR4 RAM, ένα 2TB PCIe SSD, υποστήριξη κάρτας SD, τέσσερις θύρες USB 3.0, Ethernet, ενσωματωμένα ηχεία 2.1, mini DisplayPort, και τρεις ανεμιστήρες. Υπάρχει επίσης μια γραμμική συστοιχία μικροφώνου στο πάνω μέρος της οθόνης και μια Surface Studio HD Camera που υποστηρίζει με φυσικό τρόπο το Windows Hello.Surface Studio

Όπως υποδηλώνει το όνομά του (Surface Studio), ο επιτραπέζιος υπολογιστή της Microsoft θα έρθει σαν μια συσκευή που μετατρέπει το γραφείο σας σε στούντιο. Η all-in-one Surface συσκευή περιλαμβάνει μια μεγάλη οθόνη που μπορεί να τοποθετηθεί σε μια επίπεδη επιφάνεια, επαναφέροντας μνήμες του αρχικού Surface table computer της Microsoft.

Εκτός από το ποντίκι και το πληκτρολόγιο, η all-in-one συσκευή υποστηρίζει, επίσης, οθόνη αφής και γραφίδα (Surface Pen). Υπάρχει επίσης και ένα νέο προαιρετικό αξεσουάρ του Surface Dial touchscreen για μια ακόμη πηγή εισόδου.

Όπως καταλαβαίνετε η Microsoft σκέφτεται το μέλλον με δυνατά εργαλεία που είναι ικανά να αναπαράγουν και να δημιουργήσουν ολογραφικά και 3D αντικείμενα.

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=BzMLA8YIgG0

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS