ΑρχικήinetΠως να μεταφέρετε δεδομένα από iPhone σε Pixel συσκευή

Πως να μεταφέρετε δεδομένα από iPhone σε Pixel συσκευή

Όπως γνωρίζουμε η Google στις αρχές του μήνα ανακοίνωσε την κυκλοφορία των δύο νέων smartphones της , Pixel και Pixel XL. Από τότε συχνά ανεβάζει στον Youtube λογαριασμό της βίντεο διαφημίζοντας τα. Στο τελευταίο συγκεκριμένα δείχνει στους χρήστες πώς να μεταφέρουν τα δεδομένα τους από ένα iPhone στο Pixel.pixel2

Απαριθμεί μια σειρά βημάτων που μπορούν να ακολουθήσουν οι πρώην χρήστες iPhone και νυν χρήστες Pixel για να πετύχουν μια εύκολη μεταφορά δεδομένων.

Βήμα πρώτο:

Αρχικά πρέπει αν κάνετε εκκίνηση στο καινούριο σας Ρixel και παράλληλα να απενεργοποιήσετε τα iMessage και Facetime στο iPhone. Πριν ξεκινήσετε τις ρυθμίσεις φροντίστε και οι δύο συσκευές να έχουν υπόλοιπο μπαταρίας άνω του 50% έτσι ώστε να αποφευχθεί πιθανή απενεργοποίηση κατά την διάρκεια της διαδικασίας.

Βήμα δεύτερο:

Εισάγεται την κάρτα nano SIM ακολουθώντας τις οδηγίες στην οθόνη. Η θέση της  κάρτα nano SIM στο Ρixel βρίσκεται στην πάνω αριστερή γωνία. Διαθέτει επίσης και ένα εργαλείο εισαγωγής για να εισάγεται τον δίσκο αλλά και την κάρτα nano SIM. Η κάρτα μπορεί να πάρει λίγη ώρα μέχρι να ενεργοποιηθεί.

Βήμα τρίτο:

Συνδεθείτε σε ένα ασύρματο δίκτυο. Στην οθόνη σας θα εμφανιστεί η επιλογή αντιγραφής δεδομένων από iPhone συσκευές  , Android συσκευές ή Cloud.

Βήμα τέταρτο:

Συνδέετε το iPhone με το Ρixel μέσω του φωτεινού καλωδίου χρησιμοποιώντας παράλληλα τον μετατροπέα που προσφέρετε μαζί με την Google συσκευή σας. Στη συνέχεια συνδέεστε στον Google λογαριασμό σας μέσω του Pixel. Το smartphone θα αρχίσει να σκανάρει το υλικό της παλιάς συσκευής iPhone για να ξεκινήσει την μεταφορά. Στο υλικό αυτό συμπεριλαμβάνονται σημειώσεις ημερολογίου , επαφές, emails, μηνύματα, συνημμένα, μουσική, φωτογραφίες και βίντεο.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=mV7KeHRu6os” width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=mV7KeHRu6os[/su_youtube]

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS