ΑρχικήinetΗ Samsung διαγράφει τις χαμηλότερες πωλήσεις των τελευταίων δύο ετών

Η Samsung διαγράφει τις χαμηλότερες πωλήσεις των τελευταίων δύο ετών

Η Samsung μόλις ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου και παρουσιάζουν μείωση τα κέρδη της μετά την διακοπή κυκλοφορίας του Note 7. Η νοτιοκορεατική εταιρεία δήλωσε ότι τα κινητά των επιχειρήσεων της έχουν μια πτώση στην αγορά η οποία προκλήθηκε από το γνωστό θέμα με τα Note 7.

samsunglogo_3_

Η Samsung Electronics σκοπεύει να επικεντρωθεί στη δημιουργία επιμέρους υλικών για άλλες εταιρίες, καθώς και την επέκταση των πωλήσεων των smartphones που είναι και η ναυαρχίδα της εταιρείας. Φυσικά στόχος της είναι και η ανάκτηση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών. Η επιχείρηση έχει πτώση σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο αλλά η εταιρεία λέει ότι οι παραδώσεις των smartphone παρέμειναν σταθερές λόγω των σταθερών πωλήσεων του Galaxy S7 και της σειράς S7, όπως επίσης και των αυξανόμενων πωλήσεων των σειρών Galaxy A και J.

Μια μελέτη από την εταιρεία ερευνών αγοράς IDC δείχνει ότι το μερίδιο της στην αγορά smartphone παγκοσμίως μειώθηκε κατά 20% κατά το τρίτο τρίμηνο. Πρόκειται για το χαμηλότερο μερίδιο αγοράς που καταγράφεται από την εταιρεία από το τέταρτο τρίμηνο του 2014, όταν κατέγραψε ένα μερίδιο 19,9%.

Το μερίδιο αγορά της εταιρείας κατά το προηγούμενο τρίμηνο μειώθηκε κατά 3,3% σε σύγκριση με το μερίδιο 23,3%, που καταγράφηκε το τρίτο τρίμηνο του 2015.

Αν και η ανάκληση του Galaxy Note 7 είχε κάποιες επιπτώσεις στις δραστηριότητες της εταιρείας, φαίνεται ότι ο όγκος της αυξήθηκε κατά 1% σε σύγκριση με το τρίτο τρίμηνο του 2015. Αλλά αυτή η μελέτη έχει εξαιρέσει αυτά που έχουν ήδη παραδοθεί το προηγούμενο τρίμηνο.

Τα αποτελέσματα για το τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους θα είναι καταλυτικά, αφού πρόκειται να αποκαλύψουν την ζημία που έχει προκαλέσει το Note 7.

Η Samsung συνεχίζει να ανταγωνίζεται την Apple στην αγορά των smartphone και ορισμένοι καταναλωτές μπορεί να στραφούν προς τα τελευταία iPhone, καθορίζοντας έτσι μια αύξηση του μεριδίου αγοράς για την εταιρεία Cupertino, καθώς και άλλους κατασκευαστές smartphone.

samsung-records-lowest-share-in-the-smartphone-market-in-nearly-two-years-509698-3

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS