ΑρχικήinetLifestage: Νέα εφαρμογή του Facebook μόνο για εφήβους!

Lifestage: Νέα εφαρμογή του Facebook μόνο για εφήβους!

Είσαι έφηβος στο λύκειο? Εάν η απάντηση είναι όχι, συγνώμη αλλά η επόμενη εφαρμογή δεν είναι για σένα. Μετά το λανσάρισμα της στο iPhone που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα αυτό τον χρόνο, το “Lifestage” του Facebook  εμφανίστηκε και στα Android, δίνοντας στους νεαρούς έναν ακόμη τρόπο να ενασχοληθούν με την εφαρμογή.

Η εφαρμογή θα λέγαμε ότι είναι μια καθαρή προσπάθεια ανταγωνισμού του Snapchat αφού δίνει έμφαση στα σύντομα βίντεο, τα φίλτρα και τα emoji. Θα συμπληρώσεις το προφίλ σου απαντώντας  σε ερωτήσεις με σύντομα βίντεο όπως για παράδειγμα το αγαπημένο σου τραγούδι, τον καλύτερο σου φίλο, τέτοιου είδους πράγματα. Θα είναι ορατά στους φίλους σου και θα πρέπει να τα ενημερώνεις τακτικά, διαφορετικά ένα “poop emoji” θα εμφανίζεται δίπλα στο όνομα σου.

Lifestage Lifestage

Η  εφαρμογή θα λέγαμε ότι έχει λίγη επιτυχία μέχρι τώρα. Ακολουθώντας τις υπόλοιπες  τρείς  εφαρμογές  (Slingshot, Paper και Riff)  που κυκλοφόρησε το Facebook, περιμένουμε να δούμε την τύχη της. Μάλλον το ότι τις κυκλοφόρησε είναι υπεραρκετό για το Facebook. Φαίνεται πως αυτές  οι εφαρμογές  έδωσαν στην εταιρεία τον χώρο να δοκιμάσει νέες δημιουργικές ιδέες. Εάν αποτύχουν στο να βρουν κοινό, δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα- η ομάδα μπορεί να τις πετάξει και να ξεκινήσουν και πάλι με κάτι άλλο.  Εάν όμως αρχίσουν να προσελκύουν πολλούς  χρήστες, το  Facebook μπορεί να αυξήσει τους πόρους του ή να ενσωματώσει την λειτουργικότητα τους μέσα στις κύριες εφαρμογές του. Το Snapchat είναι τεράστιο, όπως το Instagram και το Facebook Messenger – αλλά πριν η εταιρεία κάνει τολμηρές αλλαγές , αξίζει τον κόπο να τις δοκιμάσεις πρώτα σε μια εφαρμογή όπως το Lifestage.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS