ΑρχικήinetΗ Huawei προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το fiasco των Galaxy Note 7!

Η Huawei προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το fiasco των Galaxy Note 7!

Η Huawei είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες που κατασκευάζουν smartphone, αλλά τα προϊόντα της δεν είναι διαθέσιμα σε όλες τις αγορές. Όπως και πολλές άλλες εταιρίες στην βιομηχανία των smartphone, η Huawei επιλέγει προσεκτικά τα πεδία μάχης της και η Νότια Κορέα δεν ήταν μέσα στις προτεραιότητες της σε ότι αφορά τα premium τηλέφωνα.

huawei-tries-to-capitalize-on-the-galaxy-note-7-fiasco-taps-into-new-markets-509827-2

Όμως η εταιρεία αυτή τη στιγμή κοιτάει να εκμεταλλευτεί το fiasco των Galaxy Note 7 και να εισέλθει σε νέες αγορές. Σύμφωνα με την νέα αναφορά που δημοσιεύτηκε, η Huawei αποφάσισε για πρώτη φορά να παρουσιάσει τα υψηλής ποιότητας P9 smartphones της στην Νότια Κορέα.Τα P9 και P9 Plus εγκρίθηκαν πρόσφατα από την Εθνική Υπηρεσία Radio Research, και είναι πιθανό να διατεθούν στην Νότια Κορέα τον Δεκέμβριο.

Τα υψηλής ποιότητας smartphones της εταιρείας θα ανταγωνιστούν τα Samsung Galaxy S7 και Galaxy S7 edge κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, κάτι που δεν φοβάται η Κινέζικη εταιρεία.

Αλλά εκτός από την Samsung, η Huawei θα ανταγωνιστεί και επικίνδυνους αντίπαλους όπως το  iPhone 7 και το LG V20 το οποίο λανσαρίστηκε πρόσφατα. Η εταιρεία φαίνεται να θεωρούν ότι αξίζει να ανταγωνιστεί το LG V20 και το iPhone 7 της Apple στις high-end αγορές αφού το Samsung Galaxy Note 7 αποχώρισε πανηγυρικά από την μάχη της αγοράς. Φημολογείται επίσης ότι η τιμή του ενός από τα δύο (P9, P9 Plus) θα είναι $615, αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιανού συγκεκριμένα.

Ανάλογα με τις ανάγκες τις αγοράς, υπάρχει μια πιθανότητα τα P9 και P9 Plus να μην είναι τα μόνα υψηλής ποιότητας smartphone που θα λανσαριστούν στις αγορές της Νότιας Κορέας.

Στο μεταξύ η εταιρεία προετοιμάζει ένα τεράστιο event λανσαρίσματος των νέων προϊόντων της, το οποίο έχει προγραμματιστεί στις 3 Νοεμβρίου, στο Μόναχο της Γερμανίας. Η Κινέζικη εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει το νέο της phablet, το Mate 9!

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS