ΑρχικήinetMate 9: Ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για την συσκευή

Mate 9: Ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για την συσκευή

Την τελευταία περίοδο όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Huawei και την πολυαναμενόμενη ανακοίνωση  του Mate 9 κινητού που έχει προγραμματιστεί στις 3 Νοεμβρίου. Απομένουν λοιπόν ελάχιστες μέρες μέχρι την γνωριμία μας με το πρωτοποριακό αυτό phablet και η εταιρεία δεν σταματά να μας τροφοδοτεί με επιπλέον πληροφορίες.Mate 9

Σήμερα το πρωί διέρρευσαν τα πρώτα στοιχεία σχετικά με το smartphone ενώ λίγες ώρες πριν η Huawei δημοσίευσε στο διαδίκτυο περισσότερες φωτογραφίες της συσκευής, αυτή τη φορά όμως σε ζωντανή μετάδοση έτσι ώστε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα για αυτό που θα παρουσιάσει.

Οι πρόσφατες φωτογραφίες αποτελούν απόδειξη όσων έχουν μέχρι τώρα ειπωθεί σχετικά με το phablet. Συγκεκριμένα, θα διαθέτει ρύθμιση διπλής κάμερας καθώς και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την αρχική φωτογραφία. Στα αριστερά του κινητού υπάρχει ένα dual-tone LED flash ενώ στα δεξιά οι προσόψεις είναι αρκετά λεπτές. Στην μπροστινή πλευρά του Mate 9 δεν υπάρχει  Home button ενώ το σήμα της Huawei βρίσκεται αρκετά χαμηλά στη πίσω πλευρά της συσκευής.huawei2

Σύμφωνα με φήμες το Mate 9 θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Το αναβαθμισμένο μοντέλο θα έχει απεικόνιση 5,9 ιντσών η οποία θα διαθέτει μια Quad HD (2560 x 1440 pixels) ανάλυση. Αντιθέτως, το πρότυπο μοντέλο θα έχει 5,9 απεικόνιση με full HD (1080p) ανάλυση όμως.

Το ίδιο εντυπωσιακό με το εξωτερικό θα είναι και το εσωτερικό του Mate 9.

Χαρακτηριστικά διαθέτει επεξεργαστή HiSilicon Kirin 960 καθώς και 4GB ή 6GB μνήμη RAM συμπληρωματικά στην 128/256GB εσωτερική μνήμη.

Όπως είναι λογικό ένα τόσο δυνατό κινητό απαιτεί και την ανάλογη μπαταρία. Για τον λόγο αυτό έχει εσωτερική μπαταρία 4,000 mAh. Πιθανότατα, επίσης, το Mate 9 να διαθέτει σύστημα   Android 7.0 Nougat.

Script>Alert
Script>Alerthttps://www.secnews.gr
We are all Edward Snowden.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS