ΑρχικήReviewsRooted το νέο LG V20

Rooted το νέο LG V20

Ναι rooted το LG V20. Με το που κυκλοφορήσει κάποια νέα συσκευή με Android, πολλοί προγραμματιστές προσπαθούν να ανακαλύψουν τρόπους να αποκτήσουν πρόσβαση root για να έχουν πρόσβαση στις ρυθμίσεις του υπερχρήστη ή του superuser.

Έτσι λοιπόν ο προγραμματιστής Chainfire μόλις ανακοίνωσε το root στο νέο smartphone LG V20.

LG V20
Εικόνα Slashgear

Σε μια ανάρτηση στο Twitter, ο προγραμματιστής ευχαρίστησε τον Jc Adduono για την υποστήριξή του και ανακοίνωσε ότι κατάφερε να πραγματοποιήσει root με επιτυχία στο V20 της LG, λίγες μόλις μέρες μετά το rooting στα νέα Google Pixel και Pixel XL smartphones.

Ο Chainfire κατάφερε φυσικά να εγκαταστήσει το SuperSU στο smartphone V20. Το SuperSU για όσους δεν γνωρίζουν είναι το εργαλείο που παραχωρεί πρόσβαση υπερχρήστη αλλά για να λειτουργήσει χρειάζεται πρώτα πρόσβαση root.

Η μέθοδος απαιτεί από τους χρήστες να εγκαταστήσουν το TWRP για να κάνουν flash του SuperSU στο V20. Θα πρέπει επίσης να ξεκλειδώσετε το bootloader πρώτα και οδηγίες για αυτό παρέχονται στο XDA Developers forum, όπου δημοσιεύτηκε και η μέθοδος.

Το root στη συσκευή θα σας δώσει πρόσβαση σε κάθε λειτουργία του smartphone, καθώς και την επιλογή να εγκατάστασης εφαρμογών που θα ενισχύσουν την απόδοση του. Ωστόσο, το root έχει και κάποια μειονεκτήματα. Το Pay Android και άλλες τραπεζικές εφαρμογές ενδέχεται να μην λειτουργούν στο τηλέφωνο, εάν διαπιστώσουν ότι είναι rooted.

Επιπλέον, το rooting σε ένα smartphone μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση του και πάντα υπάρχει μια πιθανότητα να χαλάσετε τη συσκευή, οπότε αν είστε από αυτούς που το σκέφτονται προχωρήστε με προσοχή και καλύτερα ζητήστε βοήθεια από κάποιον που το έχει ξανακάνει.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS