ΑρχικήReviewsΛανσαρίστηκε και επίσημα το νέο VR-Ready Alcatel IDOL 4S

Λανσαρίστηκε και επίσημα το νέο VR-Ready Alcatel IDOL 4S

Η Alcatel ανακοίνωσε και επίσημα το IDOL 4S, το νέο smartphone το οποίο θα υποστηρίζει τα Windows 10 και υπόσχεται να είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας με προσιτή τιμή.

windows-phone-reinvented-vr-ready-alcatel-idol-4s-officially-launched-509889-2

Αν και η Alcatel κάνει το ντεμπούτο της με το IDOL 4S, θα λέγαμε ότι δεν μας προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη καθώς είχαμε ήδη αρκετές διαρροές  για την συγκεκριμένη συσκευή. Το πιο σημαντικό που θα λέγαμε ότι φέρνει το IDOL 4S είναι η δυνατότητα που δίνει στην Microsoft να μπορεί να περιγράψει τα χαρακτηριστικά της συσκευής ως υψηλής ποιότητας και καινοτόμα, κυρίως χάρη στις VR ιδιότητες της.

Ειδικότερα, το Alcatel IDOL 4S έρχεται με μια 5,5 ιντσών full HD 1920×1080 pixels AMOLED οθόνη, η οποία υποτίθεται θα παρέχει τέλεια ισορροπημένη αντίθεση και ζωντανά χρώματα «ακόμη και σε άμεσο ηλιακό φως» όπως λέει η ίδια η Microsoft. Το τηλέφωνο τροφοδοτείται από έναν Qualcomm Snapdragon 820 επεξεργαστή (2×2.15GHz + 2×1.6GHz) με Adreno 530 GPU (graphics processing units) και διαθέτει 4GB μνήμη RAM.

Από άποψη αποθήκευσης, το τηλέφωνο φτάνει τα 64GB, αλλά μπορείτε να επεκτείνεται την χωρητικότητα κατά 128GB χάρη στην microSD κάρτα. Υπάρχει μια κύρια κάμερα με ανάλυση 21-megapixel και αισθητήρα Sony IMX230, καθώς και μια μπροστινή κάμερα με ανάλυση 8MP για selfies και βίντεο-κλήσεις. Η συσκευή χρησιμοποιεί μια μπαταρία των  3,000 mAh, η οποία επαναφορτίζει μέσω της θύρας USB Type-C.

Το Alcatel IDOL 4S είναι η πρώτη ολοκληρωμένη συσκευή κινητού με Windows 10, γι’ αυτό και έρχεται με ένα πακέτο εικονικής πραγματικότητας χωρίς έξτρα χρέωση. Η συσκευή του κινητού δηλαδή μπορεί να τοποθετηθεί (κουμπώσει) πάνω στα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας  όπου μπορείτε να παίξετε 3D παιχνίδια ή να παρακολουθήσετε βίντεο 360 μοιρών.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=lXErAj8KdXE” width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=lXErAj8KdXE[/su_youtube]

Το νέο Alcatel θα βγει στις αγορές της Αμερικής στις 10 Νοεμβρίου και η τιμή του θα είναι $469.99. Η τιμή και η διαθεσιμότητα όσον αφορά τις άλλες αγορές δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS