ΑρχικήinetΤο HP Elite X3 επιβίωσε το τεστ-αδιάβροχων!

Το HP Elite X3 επιβίωσε το τεστ-αδιάβροχων!

Ζούμε στην εποχή που η πλειοψηφία των κατασκευαστικών εταιρειών smartphone προσπαθούν να κάνουν τα προϊόντα τους αδιάβροχα, και οι εταιρείες όπως Samsung και Apple οδηγούν τα trend σε αυτό το θέμα. Ευτυχώς, ο κόσμος των Windows Phone δεν απέχει πολύ από το να το καταφέρει και όλα αυτά χάρη στην HP και στην ναυαρχίδα της το Elite X3.

HP

Το X3 έρχεται με βαθμολογία IP67, η οποία είναι ακριβώς η ίδια βαθμολογία που έπιασε το iPhone 7 νωρίτερα αυτό το χρόνο όταν λανσαρίστηκε, έτσι ώστε να μπορεί να υπερηφανεύεται για την σχεδόν μέγιστη προστασία από το νερό και την σκόνη.Η βαθμολογία  IP67 σημαίνει ότι η συσκευή μπορεί να παραμείνει στο νερό σε βάθος ενός μέτρου για 30 λεπτά (το μέγιστο) χωρίς να πάθει καμία τεχνολογική ζημιά. Όπως αποδεικνύεται ότι το Elite X3 δεν θα μας απογοητεύσει.

Η δοκιμή που πραγματοποιήθηκε στο WindowsTeca show έδειξε ότι ρίχνοντας ένα HP Elite X3 σε ένα μπολ με νερό, το οποίο να σημειωθεί ότι δεν είναι μια ακραία δοκιμασία για το Windows phone, σας βοηθάει να πάρετε μια γεύση από το πόσο πραγματικά προηγμένη είναι η αντοχή του μοντέλου στο νερό.Στις περισσότερες περιπτώσεις όταν μιλάμε για αδιάβροχη συσκευή δεν εννοούμε να μπορείς να κολυμπήσεις μαζί με την συσκευή, αλλά να μπορεί να προστατευτεί σε περιπτώσεις βροχής ή τυχαίας ζημίας.

Αυτό που έχει πραγματικό ενδιαφέρον είναι ότι η εταιρεία δεν πέρασε το τεστ με άριστα, καθώς δεν κατάφερε να φύγει σώα. Στην πραγματικότητα τα ηχεία σταμάτησαν να λειτουργούν μόλις βυθίστηκε η συσκευή στο νερό αλλά όλα διορθώθηκαν μόλις στέγνωσε το εσωτερικό του τηλεφώνου.

Η HP βρίσκεται σε καλό δρόμο και αν καταφέρει να διορθώσει και το θέμα που δημιουργήθηκε με τα ηχεία θα μπορούμε να μιλάμε για ένα αδιάβροχο Windows phone και επίσημα!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS