ΑρχικήinetΤώρα το smartphone σας, μπορεί να γίνει το μαγικό ραβδί σας

Τώρα το smartphone σας, μπορεί να γίνει το μαγικό ραβδί σας

patronus-smartphone

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα ξόρκια του «Χάρι Πότερ», χρησιμοποιώντας το smartphone σας σαν ραβδί, με την φωνητική εντολή της Google!

Αν είστε fan του Harry Potter, τότε θα ενθουσιαστείτε με αυτά τα νέα.

Η Google σε συνεργασία με την Warner Bros Pictures, σας προσφέρει την ευκαιρία να κάνετε τα ξόρκια από την ταινία, χρησιμοποιώντας το Android smartphone σας. Με το κινητό σας ως ραβδί και το Google Voice, μπορείτε να κάνετε μερικά τρομερά ξόρκια.

Πώς να κάνετε τα ξόρκια του Χάρι Πότερ χρησιμοποιώντας το Android smartphone;

Χρησιμοποιώντας το Android smartphone σας και το Google Voice μπορείτε να πραγματοποιήσετε τρία μαγικά του Χάρι Πότερ και να εκπλήξετε τους φίλους σας. Τα τρία ξόρκια είναι τα Lumos, Nox, και Silencio και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Ενεργοποιήστε το φωνητικό βοηθό Google Now και απλά πείτε “Ok Google, Lumos” για να ενεργοποιήσετε το φακό του τηλεφώνου σας. Για να το απενεργοποιήσετε, πείτε “Ok Google, Nox» και αμέσως το φως θα σβήσει. Εκτελώντας τώρα το “Silencio” θα κάνετε το κινητό σας να χαμηλώσει τις ειδοποιήσεις και τον ήχο κλήσης.

Η Google έχει εισαγάγει τα μαγικά ξόρκια για τις Android συσκευές, με σκοπό την προώθηση της ταινίας “Fantastic Beasts and where to find them”. Είναι ήδη διαθέσιμο, και δεν χρειάζεται να κατεβάσετε καμία ενημέρωση.

Εκτός από τα ξόρκια, η Google θα σας αφήσει να χρησιμοποιήσετε και το Map’s Street View του 1926 στη Νέα Υόρκη, την περίοδο κατά την οποία διαδραματίζετε η ιστορία Fantastic Beasts και να επισκεφτούν μέρη και κτίρια που υπάρχουν στην ταινία.

Η Google υποσχέθηκε επίσης να απελευθερώσει τις προσφορές του Fantastic Beasts ολόκληρο το μήνα Νοέμβριο. Αυτές περιλαμβάνουν το πακέτο με αυτοκόλλητα Fantastic Beasts για το Google Allo. Οι χρήστες του YouTube θα μπορούν να γίνουν μάρτυρες μαγικών υπερθεαμάτων εμπνευσμένα από τον κόσμο της μαγείας. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τα βήματα του Newt και να κυνηγήσετε τέρατα κι εσείς οι ίδιοι, κάνοντας χρήση της Αναζήτησης Google.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS