ΑρχικήinetΗ Microsoft κυκλοφόρησε νέα εφαρμογή για Selfies!

Η Microsoft κυκλοφόρησε νέα εφαρμογή για Selfies!

Η Microsoft κυκλοφόρησε την νέα της Selfie App σε Android, αφού προηγουμένως την πρόσφερε σε iOS, καθώς σχεδιάζει να κατακτήσει αντίπαλες πλατφόρμες κινητής τηλεφωνίας με δικές της εφαρμογές και υπηρεσίες.

meet-microsoft-selfie-a-smart-iosexclusive-photoediting-app

Η Micr0s0ft Selfie είναι μια εφαρμογή της οποίας ο σκοπός είναι η βελτίωση της ποιότητας της Selfie, αλλά αυτό που κάνει βασικά είναι η εφαρμογή ορισμένων φίλτρων που σας επιτρέπει να συγκρίνεται την αρχική με την έκδοση  “Photoshopped”.

Η γιγαντιαία εταιρεία software λέει πως η εφαρμογή δουλεύει βασιζομένη σε πληροφορίες που παίρνει από την original φωτογραφία, όπως το φύλο, το χρώμα του δέρματος και την ηλικία έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά. Αυτό σημαίνει ότι θα προτείνονται διαφορετικές ρυθμίσεις σε κάθε φωτογραφία με την βοήθεια αλγορίθμων που η Microsoft υπόσχεται να είναι πολύ ακριβή.

Η εφαρμογή δεν είναι καθόλου δύσκολη στο να χρησιμοποιηθεί και μπορεί πραγματικά να υπερηφανεύεται για ένα User Interface το οποίο είναι απλό και άμεσο, έτσι δεν πρόκειται να ξοδεύει πάρα πολύ χρόνο υπολογίζοντας ποιο χαρακτηριστικό είναι που. Επιπλέον είναι εντελώς δωρεάν, ώστε να μπορείτε πάντα να την εγκαταστήσετε στο τηλέφωνο σας για να δείτε περί τίνος πρόκειται.

Αυτή τη στιγμή οι χρήστες των Windows Phone δεν έχουν μια εφαρμογή αποκλειστικά για τις Selfie (εκτός από μια Lumia Selfie που προσφέρεται ήδη), αλλά η Micr0soft μπορεί να βασίζεται κατά κάποιον τρόπο στο γεγονός ότι ήδη προσφέρεται σε  iOS και Android συσκευές. Η εφαρμογή ονομάζεται Microsoft Selfie APK και μπορείτε να την κατεβάσετε ανά πάσα στιγμή.

Εμείς σας το προτείνουμε καθώς θεωρούμε ότι θα αποδειχτεί ιδιαιτέρως χρήσιμη μια εφαρμογή αποκλειστικά για Selfies που ταυτόχρονα κάνει και Photoshop στην φωτογραφία!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS