ΑρχικήinetΔιέρρευσαν εικόνες του νέου smartphone της Nokia!

Διέρρευσαν εικόνες του νέου smartphone της Nokia!

Πολλοί χρήστες Android είναι πιθανώς αγχωμένοι να γνωρίσουν το πρώτο Android smartphone της Nokia μετά από πολύ καιρό. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε εάν αυτό θα συμβεί αυτή τη χρονιά, αλλά μια αξιόπιστη πληροφόρηση μας ενημέρωσε ότι το λανσάρισμα των νέων smartphones της Nokia θα ξεκινήσει το 2017.

[su_custom_gallery source=”media: 150194,150193,150192,150191″ width=”250″ height=”250″]

Η HMD Global, η εταιρεία που αγόρασε τα δικαιώματα για να κυκλοφορήσει τις συσκευές N0kia, πιθανόν να ανακοινώσει τα κινητά τηλέφωνα στις αρχές του επόμενου έτους. Ένα από αυτά θα μπορούσε να είναι το μακράς φημολογίας N0kia D1c, το οποίο πρόσφατα εντοπίστηκε σε ορισμένα σημεία αναφοράς.

Σήμερα είδαμε περισσότερες φωτογραφίες ενός N0kia Android smartphone το οποίο όμως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Όμως δεν μοιάζει με ένα πραγματικό τηλέφωνο που δουλεύει , αλλά με την πίσω πλευρά ενός smartphone.

Εκτός από αυτές τις φωτογραφίες δεν έχουμε άλλες λεπτομέρειες σε σχέση με τον σχεδιασμό του, αλλά αν δεν έχετε διαβάσει το προηγούμενο δημοσίευμα μας, ακολουθεί μια μικρή περίληψη από τις πληροφορίες που σας είχαμε δώσει σχετικά με το τι να περιμένετε από το  Nokia D1C ή όποιο κι αν είναι το όνομα του.

Πρώτα από όλα το smartphone θα τροφοδοτείται από έναν οκταπύρηνο Qualcomm Snapdragon 430 επεξεργαστή και έναν Adreno 505 graphics processing unit. Πιθανόν να έχει 3GB μνήμη RAM και 32GB εσωτερική μνήμη.Το τηλέφωνο θα περιλαμβάνει μια 13-megapixel πίσω κάμερα, όπως και μια δευτερεύουσα 8-megapixel κάμερα για selfie στο μπροστινό μέρος. Πιθανόν να είναι μεταλλικός όλος ο σκελετός του. Το smartphone αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, χρυσό, μαύρο και λευκό.

Η HMD Global φαίνεται ότι πρόσφατα επικοινώνησε με την εταιρεία PR Mother στην Αγγλία για να τρέξει την καμπάνια του marketing για τα επερχόμενα προϊόντα της. Ας ελπίσουμε ότι θα βγει κάτι καλό και από αυτό!

Nokia

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS