ΑρχικήUpdatesΗ Microsoft ανακοινώνει νέο Portal για Software Security Updates!

Η Microsoft ανακοινώνει νέο Portal για Software Security Updates!

Η Microsoft πρόσφατα ανακοίνωσε ένα preview από τον οδηγό για το νέο Security Updates portal και τώρα η εταιρεία κάνει μια αλλαγή που θα θέσει στο επίκεντρο την ενημέρωση των πληροφοριών που θα παρέχεται στους χρήστες.

microsoft-announces-new-portal-for-software-security-updates-510084-2

Ειδικά, οι μακροχρόνιοι χρήστες της Microsoft μπορεί να γνωρίζουν ότι η Micr0soft ποστάρει πληροφορίες σχετικά με τα Security Update στο TechNet σε ένα website που ονομάζεται Micr0soft Security Bulletin, αλλά δεδομένου ότι η εταιρεία έχει αναμορφώσει τον τρόπο που θα αποστέλονται στους χρήστες με ένα νέο κανάλι που θα προβάλλει τις πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα.

Πιο πρόσφατα, η Micr0soft παρουσίασε ένα preview από το Security Updates Guide, ένα νέο portal το οποίο περιλαμβάνει σχεδόν ότι πρέπει να ξέρεις για τις ευπάθειες ασφάλειας χρησιμοποιώντας μια ενιαία και ολοκληρωμένη online βάση δεδομένων.

Ξεκινώντας από τον Ιανουάριο του 2017, αυτό το νέο portal θα είναι η μόνη πηγή πληροφοριών για τα security updates, με την Microsoft να εξηγεί ότι το website Security Bulletin θα χρησιμοποιηθεί μια ακόμη φορά τον επόμενο μήνα στην καθιερωμένη Patch Tuesday.Η Micr0soft θα εξηγήσει τα κύρια πλεονεκτήματα της νέας υπηρεσίας της, επισημαίνοντας ότι οι χρήστες μπορούν να ταξινομήσουν και να φιλτράρουν τις ευπάθειες του security με βάση το update περιεχόμενο CVE, το KB number ή το προϊόν, αλλά και να φιλτράρουν τα προϊόντα που δεν τους ενδιαφέρουν.

Η πρώτη φορά που η νέα σελίδα Security Updates Guide θα χρησιμοποιηθεί για να παρέχει στους χρήστες πληροφορίες σχετικά με τα Security Patches είναι στις 10 Ιανουάριου, όταν η Micr0soft θα ξεκινήσει τον πρώτο κύκλο των Patch Tuesdays το 2017. Οι χρήστες ήδη μπορείτε να δοκιμάστε τον νέο διαδικτυακό τόπο, αλλά θα πρέπει να σας πούμε ότι η σελίδα Technet θα λειτουργεί μέχρι τον Ιανουάριο, οπότε μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όποιο σας αρέσει περισσότερο για τον επόμενο ενάμιση μήνα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS