ΑρχικήinetΟι βάσεις για το Google Home διαθέσιμες για αγορά

Οι βάσεις για το Google Home διαθέσιμες για αγορά

unnamed-βάσεις

Τώρα που το Google Home είναι διαθέσιμο, η εταιρεία έχει φτιάξει και μερικές πολύχρωμες βάσεις για αγορά που εφαρμόζουν στη συσκευή.

Ήταν μόλις πριν από λίγες μέρες όταν η Google άρχισε τη λιανική πώληση του Google Home. Οι προ-παραγγελίες μπορούν ήδη να πραγματοποιηθούν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας. Και τώρα η αγορά του μπορεί να γίνει και από μια ποικιλία εμπόρων λιανικής πώλησης.

Εκτός από την ίδια τη συσκευή όμως, άρχισαν να κυκλοφορούν και τα πρώτα αξεσουάρ της, με μία σειρά από βάσεις σε διάφορα χρώματα. Οι βάσεις αυτές θα επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες να αλλάξουν εύκολα την εμφάνιση του Google Home τους με όποιον τρόπο εκείνοι επιθυμούν.

Δεν υπάρχει καμία άλλη ιδιότητα ή επιπλέον δυνατότητα και κανένας άλλος σκοπός για τη βάση εκτός από τη βελτίωση της εμφάνισης της ίδιας της συσκευής. Δεν προσθέτει καμία επιπλέον λειτουργικότητα στις ήδη υπάρχουσες του Google Home. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε έξι βάσεις για το Google Home μέσα από το ηλεκτρονικό του κατάστημα. Τρεις έχουν σχεδιαστεί σε μέταλλο και οι υπόλοιπες σε ύφασμα. Έχουν σχεδιαστεί ώστε να συνδυάζονται καλά με το περιβάλλον τους και να επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες να αλλάξουν την εμφάνιση του Google Home για να ταιριάζει στο γούστο τους.

unnamed-1

Οι βάσεις από ύφασμα για το Google Home κοστίζουν $ 20 και έρχονται σε μωβ, πορτοκαλί και γκρι του ατσαλιού. Οι μεταλλικές βάσεις κοστίζουν $ 40 και έρχονται σε χάλκινο, άσπρο και ανθρακί (με μαύρο φινίρισμα). Οι βάσεις εφαρμόζουν με μαγνήτη στον έξυπνο ομιλητή της Google, έτσι είναι εύκολο να τα αλλάξετε όποτε εσείς επιθυμείτε. Είναι πάντα ωραίο να έχουμε επιλογές!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS