ΑρχικήinetΟ μαγικός κόσμος των Windows 10: Part 1

Ο μαγικός κόσμος των Windows 10: Part 1

Όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάνω στα Windows 10 τον τελευταίο καιρό. Όλοι τα έχουμε γνωρίσει, άλλοι ενθουσιαστήκαμε ενώ άλλοι όχι. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα μας συντροφεύουν για αρκετό καιρό. Ευκαιρία , λοιπόν, να αναφέρουμε πέντε δυνατότητες των καινούριων Windοws που πιθανώς να μην ξέρατε.

Windows

Cortana’s secret calculator

Πλέον δεν χρειάζεστε εφαρμογή αριθμομηχανής για να κάνετε τους υπολογισμούς σας. Αν έχετε ενεργοποιήσει την ψηφιακή βοήθεια Cortana μπορείτε πολύ εύκολα να εκτελείτε βασικά μαθηματικά πατώντας το πλήκτρο των Windοws και στη συνέχεια, πληκτρολογώντας τον τύπο στο πλαίσιο αναζήτησης.

Σύμβολα και Emojis

Η χρήση των συμβόλων και των Emojis γίνεται πιο εύκολη. Χρησιμοποιώντας ένα πληκτρολόγιο αφής, το οποίο ανταποκρίνεται στο κλικ του ποντικιού μπορείτε να προσθέσετε κλάσματα, περίεργα Emojis και ξένα σύμβολα στις συνομιλίες σας.

Battery Saver

Μόνιμο πρόβλημα των ηλεκτρονικών συσκευών είναι το όριο ζωής της μπαταρίας. Τα Windοws 10 μέσω της λειτουργίας Battery Saver μπορούν να επεκτείνουν την διάρκεια ζωής της. Συγκεκριμένα, σας δίνει την δυνατότητα ελαχιστοποίησης λειτουργιών όταν η μπαταρία έχει φτάσει το κατώτερο όριο που έχετε καθορίσει ( π.χ. 20%).

Ανεπιθύμητες ειδοποιήσεις

Τα Windοws 10 βρήκαν τον τρόπο να σας απαλλάξουν από ανεπιθύμητους ήχους και ειδοποιήσεις που εμφανίζονται στην οθόνη σας. Στο Notifications & Actions section υπάρχει η επιλογή Show app notifications που εκτελώντας ορισμένες προεπιλογές μπορείτε να απολαμβάνετε ανενόχλητοι τον υπολογιστή σας.

Settings

Τα Windows 10 διαθέτουν ορισμένες ρυθμίσεις στο Control Panel ενώ άλλες στο Settings app. Πως θα ξέρετε όμως που βρίσκετε η ρύθμιση που ψάχνετε;Πολύ απλά πληκτρολογώντας το όνομα της ρύθμισης στο πλαίσιο αναζήτησης του Setting app ή του taskbar.

Για εσάς που θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Windows 10 σας ετοιμάζουμε καινούριες αναφορές σύντομα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS