ΑρχικήinetΤο Google Play Music αποκτά νέα χαρακτηριστικά και ενημερώσεις

Το Google Play Music αποκτά νέα χαρακτηριστικά και ενημερώσεις

google_play-0-min-Music

Η Google ανακοίνωσε ότι το Google Play Music, η υπηρεσία streaming Μουσικής πρόκειται να αποκτήσει κάποιες νέες ενημερώσεις και χαρακτηριστικά.

Η Google τώρα σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε μουσική ανάλογα με την τοποθεσία που βρίσκεστε, τη δραστηριότητα που κάνετε ή ακόμη και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν, κάτι το οποίο μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση της μηχανικής μάθησης.

Η Google δήλωσε: “Με βάση τη δέσμευσή μας να σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη μουσική για κάθε στιγμή μέσα στη μέρα, σήμερα έχουμε παρουσιάσει το νέο Google Play Music – μια νέα ανάσα στην υπηρεσία streaming μουσικής μας, που είναι πιο έξυπνη, πιο εύκολη προς το χρήστη και πολύ περισσότερο υποστηρικτική.

Για να καταφέρει να το πραγματοποιήσει αυτό, η νέα μας υπηρεσία χρησιμοποιεί τη μηχανική μάθηση για να καταλάβει τη μουσική που σας αρέσει και στη συνέχεια να την αναμίξει σε σήματα όπως η τοποθεσία, η δραστηριότητα και ο καιρός, μαζί με τις λίστες αναπαραγωγής που έχετε επιλέξει οι ίδιοι, για να προσαρμόσετε τη μουσική για όπου κι αν είστε και όποτε θέλετε να την ακούσετε. Ξεκινώντας αυτή την εβδομάδα για Android, iOS και το διαδίκτυο, η νέα εμπειρία θα κυκλοφορήσει σε παγκόσμιο επίπεδο (62 χώρες, για να είμαστε ακριβείς).”

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ενημερωμένη έκδοση του Google Play αν επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Google στον ακόλουθο σύνδεσμο https://blog.google/products/google-play/introducing-the-new-google-play-music/. Τα νέα χαρακτηριστικά έρχονται για Android, iOS και στο Web αυτή την εβδομάδα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS